Kacikkar

Yetkin
Merhaba,

Silent Hill 2'yi de sevdim. Vuruş hissini, atmosferini, gerilim müziklerini vs. felaket sevdim. Fakat iade edip Dark Souls 3 Deluxe Edition veya Dark Souls 1 & 2 alsam mı bilemedim. Evet, soracak arkadaşlar için daha önce souls oynadım ve alışığım. Elden Ring'i 280 saat oynadım. Ne yapsam sizce?

Hepsinin satıldığı tek platform sanırım Steam, Steam'in de TL'ye geçmeyeceğini düşünürsek hep pahalı olacaklar. O yüzden şu an indirimdeyken eğer daha da düşmeyeceğini düşünüyorsanız bence Dark Souls oyunlarına bakın. Düşeceğini düşünüyorsanız da hiçbir şey almayıp Silent Hill 2'nin indirime girmesini bekleyin. Ekonomik durumdan bağımsız bir oyuna yüksek miktarda para verilecekse en azından indirimdeyken verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Benim gibi Silent Hill hastası biri değilseniz vermeyin ama benim gibi o oyunun fanıysanız bilemem :d

Bu çok öznel bir soru hangisini daha çok seviyosunuz hangisini tekrar tekrar oynarsınız hangisinin başarımlarını kasmak istiyorsunuz olay bu. Bunun kendinize sorun cevabı zaten öğreneceksiniz.