Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CentrumBoss

Yetkin
Irithyll of the Boreal Valley'deyim. Köprüden diğer Bonfire'a gitmeye çalışıyorum. Köprüdeki minibossu kesmezsek geçemediğimizi biliyorum. Kestim ama bariyer kalkmadı hâlâ geçemiyorum, oyundan gir çık yaptım düzelmedi.

Çözüm
O bariyerin köprüdeki mini bossla ilgisi yok, Deacons of the Deep bossunu kestikten sonra aldığınız kilit eşya (Small Doll) sayesinde geçebiliyorsunuz içinden. Eğer Deacons of the Deep'i kesmeden önce Irithyll'e gelmişsiniz oradan geçemezsiniz.
Irithyll of the boreal valley'deyim. Köprüden diğer Bonfire'a gitmeye çalışıyorum. Köprüdeki minibossu kesmezsek geçemediğimizi biliyorum. Kestim ama bariyer kalkmadı hâlâ geçemiyorum, oyundan gir çık yaptım düzelmedi.

banner'ı aldınız mı?
Pardon karıştırmışım, bossu yendikten sonra bu kapı mı açılmıyor?

1710261788683.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
O bariyerin köprüdeki mini bossla ilgisi yok, Deacons of the Deep bossunu kestikten sonra aldığınız kilit eşya (Small Doll) sayesinde geçebiliyorsunuz içinden. Eğer Deacons of the Deep'i kesmeden önce Irithyll'e gelmişsiniz oradan geçemezsiniz.

Çözüm