Dark Souls Remastered oynanır mı?

Semih_gdk10

Becerikli
Daha önce hiç Souls türü bir oyun oynamadım. Sizce bu seriye Dark Souls Remastered ile başlanır mı? Oynanış veya zorluk açısından tavsiye eder misiniz?

DS1 Remastered türü sevenler için büyük nimet keşke DS2'ye de yapsalar ama DS2 Remasteredle de kurtulmaz direkt Remake yapmaları lazım. Eğer oyun geçmişin varsa aksiyon macera oyunları oynadıysan her türlü oynarsın biraz zor ve hantal gelebilir.

DS1 Remastered > DS3 > Bloordborne > Elden Ring şeklinde gitmeni tavsiye ederim.

Daha önce hiç Souls türü bir oyun oynamadım. Sizce bu seriye Dark Souls Remastered ile başlanır mı? Oynanış veya zorluk açısından tavsiye eder misiniz?
Ben Sekiro ile başladım. Yapamadım. Atlı bir boss var. İlk boss galiba. Onda takıldım. Üç-dört senedir duruyor öyle. Sonra DS1 aldım. Yine takıldım, bu ikinci bossta. Ama Emin Çıtak izleyerek kolayca ilerledim. Sıfırdan başlayan için bence anlaması güç. Humanity nedir ne işe yarar, oyunun başında aklım almıyordu. Sonra öğrenince baya keyifli ama. Karakter de güçleniyor zamanla. Eskiden çoook zorlandığın yerleri kolayca geçiyorsun. DS1'den sonra da DS2'yi oynadım ben. Ben sevdim DS2'yi ama scholar versiyonunu oynadım direkt. İlk çıkan DS2'yi oynamadım hiç. Şu an kütüphanemde DS3 ve Elden Ring de bekliyor. Bu yaz oynarım belki DS3'ü.

Daha iyi olur, eskisinden baslarsan. Serinin gelisimini gorursun, yenilerine de daha rahat adapte olursun. DS 1 cok da zor degil zaten. Oyle zorlayacak 2-3 tane boss vardir, isimlerini vermeyeyim spoiler olmasin.

İlk oynadığın souls oyunu tüm zamanlar favorin olacak. O yüzden bloodborne ile başlamanı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…