isimsizman

Uzman
Merhaba arkadaşlar, daha önce hiç Souls türünde oyun oynamadım. Araştırmalarıma göre giriş için en çok önerilen Demon's Souls. 2020'de Remake'i var mış sanırsam, belki onu oynayabilirim. Ondan sonra da Dark Souls 3 öneriliyor. Demon's Souls, hepsinin atası ve ilk Souls'lardan bildiğime göre.

Ne önerirsiniz? Elden Ring için açık dünya olduğundan dolayı çok büyük gelir, ilk kez deneyimlemek için zor olur, fazla yorar diye pek sıcak bakmıyorum. Lineer bölümler daha iyi olur diye düşünüyorum.

Deneyimli, bilgili arkadaşlar var ise rehberlik yapabilirler mi?

Düşündüğün 2 oyunda iyi ben Dark Souls 3 ile başlamıştım bunların yanında Wukong ve Lies of P de listenizi ekleminizi öneririm oda bayağı düz bir yapıda giden birçok oyunun birleşimi olan ama başarılı iş yapmış bir soulsdur.

Elden Ring ile başlama Dark Souls oyunları çok çiğ gelir oynamak istemezsin. Basit bir oyun ile başla Demon Souls, Lise of P, Mortal Shell bunlar alıştırma oyunun olsun sonra direkt Dark Souls 3 oyna. Müptelası olursan 1 ve 2'yi ama o derece sevmezsen Elden Ring ile devam et. Sonra vakit bulunca BloodBorne ile Sekiro'ya da bir bak mekanikleri farklı.

Anladım.

Elden Ring ile başlama Dark Souls oyunları çok çiğ gelir oynamak istemezsin. Basit bir oyun ile başla demon souls, lise of P, Mortal Shell bunlar alıştırma oyunun olsun sonra direkt Dark Souls 3 oyna. Müptelası olursan 1 ve 2'yi ama o derece sevmezsen Elden Ring ile devam et. Sonra vakit bulunca Bloodborne ile Sekiro'ya da bir bak mekanikleri farklı.

Sağ olun tüm cevaplar için. Şimdi aslında emülatör kullanmayı düşünüyordum PlayStation olmadığından. Demon souls PS3 versiyonu çok eski veya hantal mı gelir? Başka bir oyunla mı gireyim?