The Porsche Lover

Başarılı
Merhaba yukarıda da söylediğim gibi souls like oyun öneriniz var mıdır? Bu türe daha yeni gireceğim için hangi oyun iyidir veya hangisini almalıyım hiçbir fikrim yok o yüzden de size danışıyorum.

Türün demirbaşlarına girmeden Lies of P bakabilirsin. Güzel oyundur, 1 haftaya falan bitirirsin. Game Pass'te olması lazımdı, satın almaya gerek yok.

Not: Pardon, Game Pass'ten yeni kalkmış.

Ucuz Game Pass'den Lies of P kesinlikle öneririm ama direk en iyiden başlayacağım dersen Elden Ring.

Türün demirbaşlarına girmeden Lies of P bakabilirsin. Güzel oyundur, 1 haftaya falan bitirirsin. Game Pass'te olması lazımdı, satın almaya gerek yok.
Lies Of P başlanacak en zor Souls Like oyun olabilir. Dodge atmaya kalkarsan çoğu bossta dodge işe yaramıyor. Parry mekaniği sekiro'dan 5 kat daha zor. Ben gaming.gen etkinliğine giderken orada insanlarla sohbet ettiğimde istisnasız herkes Sekirodan daha zor bir oyun diyor Lies Of P için.

Hocam Elden Ringe başla en kolay oyunu şahsen.
Elden Ring serinin en iyi oyunu. O oyunla başlarsa da diğer souls oyunlarına dönemez.

Lies of P başlanacak en zor souls like oyun olabilir. Dodge atmaya kalkarsan çoğu bossta dodge işe yaramıyor. Parry mekaniği Sekiro'dan 5 kat daha zor. Ben gaming.gen etkinliğine giderken orada insanlarla sohbet ettiğimde istisnasız herkes Sekiro'dan daha zor bir oyun diyor Lies of P için.

Ben bitirdim dostum. Kesinlikle zor değil, bosslara iksir fırlatarak zaten yarı cana kadar indirebiliyorsun genelde.

Lies Of P başlanacak en zor Souls Like oyun olabilir. Dodge atmaya kalkarsan çoğu bossta dodge işe yaramıyor. Parry mekaniği sekiro'dan 5 kat daha zor. Ben gaming.gen etkinliğine giderken orada insanlarla sohbet ettiğimde istisnasız herkes Sekirodan daha zor bir oyun diyor Lies Of P için.

Elden Ring serinin en iyi oyunu. O oyunla başlarsa da diğer souls oyunlarına dönemez.
Evet en iyi oyunu ama diğerlerinin de zorluğu ve tadı ayrı bir seviyede tabiki de. Ama Elden Ring oynarsa melinaya aşık olabilir tabi bilemem :D