roszd

Uzman
Elden Ring'i bayıla bayıla defalarca bitirdim 200-250 saat oynamışımdır. Benzerine devam etmek için DS3 ve Sekiro'ya yöneldim ama ikisi de hiç sarmadı beni. 2-3 kez başlamayı denedim ikisine de ve 5-6 saat minimum ilerlemem vardır ama bir türlü giremedim oyunların içine. Farklı tavsiyeler var mı?

Elden Ring'i bayıla bayıla defalarca bitirdim 200-250 saat oynamışımdır. Benzerine devam etmek için DS3 ve Sekiro'ya yöneldim ama ikisi de hiç sarmadı beni. 2-3 kez başlamayı denedim ikisine de ve 5-6 saat minimum ilerlemem vardır ama bir türlü giremedim oyunların içine. Farklı tavsiyeler var mı?

Nioh serisine bakabilirsin en sevdiğim souls like oyundur.

The First Berserker Khazan oneririm, animemsi grafik stiline karsi bir on yarginiz yoksa deneyin derim. Hem Sekiro tarzi perry mekanigi var hem de kacinarak saldirilardan kurtulma tarzi var, asiri zor gelirse kolay modu da var.

DS serisi icin de bence 1. oyundan baslayip seriyi tamamlamaniz daha iyi olur hem serinin gelisimini gorursunuz hem de hikayeye ilginiz varsa daha anlasilir olur. Tabii DS'den baslamak sikinti olabilir, eski gelebilir ama alisirsiniz.

Lords of the Fallen'a bakabilirsin. Yaşayanlar ile ölüler dünyası diye paralel evren yapmışlar. Kendince güzel tarzı var.

Remnant 1 ve Remnant 2. Oyun zevkine uyarmı bilmem ama silahlı Souls-like diye geçer.