Veira

Başarılı
Dark Souls 1-2-3 almak istiyorum. Steam'de DLC'ler dahil 52 dolara düşüyor indirimlerle. Souls-like türüne ilgim arttı son zamanlarda (şu ana kadar sadece Elden Ring bitirdim). Dark Souls serisininde souls türünün yapıtaşı olmasından dolayı bitirmek istiyorum fakat bu fiyatları hak eder mi bilemedim. Sizin fikriniz nedir? Bir de en yakın ne zaman indirime girer?

Dark Souls 1-2-3 almak istiyorum. Steam'de DLC'ler dahil 52 dolara düşüyor indirimlerle. Souls-like türüne ilgim arttı son zamanlarda (şu ana kadar sadece Elden Ring bitirdim). Dark Souls serisininde souls türünün yapı taşı olmasından dolayı bitirmek istiyorum fakat bu fiyatları hak eder mi bilemedim. Sizin fikriniz nedir? Bir de en yakın ne zaman indirime girer?

Zevk meselesi tamamen size kalmis. Internetten gameplay videolarini inceleyip satin almadan once bir fikir edinmek bence iyi olabilir.
Steam bahar indirimlerini bekleyebilirsiniz mart ile nisan arasinda olacak diye biliyorum.

Zevk meselesi tamamen size kalmis. Internetten gameplay videolarini inceleyip satin almadan once bir fikir edinmek bence iyi olabilir.
Steam bahar indirimlerini bekleyebilirsiniz mart ile nisan arasinda olacak diye biliyorum.
Oyunlara ufaktan bakınmıştım. Dediğim gibi souls türünü sevdiğimden ötürü epey hoşuma gitti oyunlar. Yapabileceğim buildleri bile kurmuştum kafamdan 😀.

Açıkçası fiyat konusu biraz çelişkide bırakıyor oyunu beğenmekten ziyade. Sanırım 52 doları vereceğim. 3 tane saatler gömebileceğim oyunlar sonuç olarak.

Oyunlara ufaktan bakınmıştım. Dediğim gibi souls türünü sevdiğimden ötürü epey hoşuma gitti oyunlar. Yapabileceğim buildleri bile kurmuştum kafamdan 😀.

Açıkçası fiyat konusu biraz çelişkide bırakıyor oyunu beğenmekten ziyade. Sanırım 52 doları vereceğim. 3 tane saatler gömebileceğim oyunlar sonuç olarak.

Sizinle ayni soruya sahip olan bir konu gordum. Isterseniz mesajlari inceleyin. 7 yil once diyor ama gene de goz gezdirebilirsiniz.

Sizinle ayni soruya sahip olan bir konu gordum. Isterseniz mesajlari inceleyin. 7 yil once diyor ama gene de goz gezdirebilirsiniz.

Almayı daha da kesinleştirdim, sağ olun. Bu türü seven için kütüphanede bulunması gereken bir seri 🙂.

Oyun indirime girdi, satın aldım. İndirim bekleyen varsa haberi olsun.

Son düzenleme: