Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sinister

Uzman
Arkadaşlar, kaç gündür Ornstein & Smough bosslarının önündeyim. İkili bosslara karşı zayıfım, bu yüzden Solaire’i çağırmak istiyorum ama Invade eden oyuncular orada nöbet mi tutuyor, bilmiyorum. Her defasında invade geliyor. Üstelik savaşılmıyor da görünürde aramızda 2 metre bile yokken bir anda tek yiyorum. Boss önünde ayrıca 2 dev ve 2 knight daha var.

Humanity etkisini kaybetmeden invade yememenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar, kaç gündür ornstein & smough bosslarının önündeyim. İkili bosslara karşı zayıfım, bu yüzden Solaire'i çağırmak istiyorum ama ınvade eden oyuncular orada nöbet mi tutuyor, bilmiyorum. Her defasında invade geliyor. Üstelik savaşılmıyor da görünürde aramızda 2 metre bile yokken bir anda tek yiyorum. Boss önünde ayrıca 2 dev ve 2 Knight daha var.

Offline moda geçin.
Arkadaşlar, kaç gündür ornstein & smough bosslarının önündeyim. İkili bosslara karşı zayıfım, bu yüzden Solaire'i çağırmak istiyorum ama ınvade eden oyuncular orada nöbet mi tutuyor, bilmiyorum. Her defasında invade geliyor. Üstelik savaşılmıyor da görünürde aramızda 2 metre bile yokken bir anda tek yiyorum. Boss önünde ayrıca 2 dev ve 2 Knight daha var.

Offline moda geçin.

Çözüm