Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Şu ana kadar iki oyunda test ettim ve her ikisinde de aynı sorun ortaya çıkıyor. Örneğin W tuşuna basıyorum, karakter ilerliyor, tuşu bırakıyorum ama karakter hemen durmuyor; birkaç saniye sonra duruyor. Bu durum oldukça sinir bozucu. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım.

Sorun yaşadığım oyunlar:
  • Darkwood
  • Resident Evil: Revelations 2
Sistem:
  • Ekran kartı: ASUS Noctua 3070
  • Anakart: ASUS ROG STRIX B760G Snowflake
  • İşlemci: Intel i5-13600KF
  • RAM: XPG Lancer CL30 6000MHz
Not: Klavye USB'li yani arada yavaşlık yapabilecek bir şey yok.

Hocam, input lag sorunu yaşıyorsunuz. Klavyenin USB girişini başka portlardan test ettiniz mi? Klavyenin yazılımı yüklü mü? G-Sync açıksa kapatıp tekrardan test edin, V-Sync de kapatın.
Oyunlar eski olduğu için bu tür sorunları yaşayabilirsiniz.

Hocam, input lag sorunu yaşıyorsunuz. Klavyenin USB girişini başka portlardan test ettiniz mi? Klavyenin yazılımı yüklü mü? G-Sync açıksa kapatıp tekrardan test edin, V-Sync'de kapatın.
Oyunlar eski olduğu için bu tür sorunları yaşayabilirsiniz.

Klavyenin yazılımı yok. Zaten kalitelide değil. Modeli Everest KB-961. Evet, öbür portları denedim yine aynı sorun var. G-Synic açıkmış kapattım şimdi. Buraya yazarım düzelirse.

@Xbox 360E, İşe yaramadı hocam. Hala aynı şeyi yapıyor.

Son düzenleme:
Oyun eski hocam, özellikle darkwood oyunu. İnput lag bilinen bir şey bu oyun için. Bazıları gamepadı sökünce veya driveri kaldırınca çözmüşler. Olmadı bazı tavsiyeler vereyim; oyunları Windows 7 uyumluluk modu ile çalıştırmayı deneyin. Ya da Full ekran değil de kenarsız ekran da açmayı çalışın.(borderless window)
Gene mi olmadı? O zaman Aygıt Yöneticisi'nden klavyeleri kaldırın ve yeniden başlatın.(hıd keyboard device)

Olmasa başka klavye deneyin, gene olmasa oyuna sövün. Yapacak bir şey yok.