SolaireofAstora

Başarılı
Arkadaşlar Resident Evil 9'da görüntülemede bir karıncalanma var ama dikkatli bakarsanız renkli bir karıncalanma, çok kötü duruyor.
Frame Gen FSR ile alakalıdır diye düşündüm, kapadım işe yaramadı. RT'yi de kapattım, yine işe yaramadı.

20260317215058_1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Resident Evil Requiem'de Film Grain maalesef normal şekilde kapatılamıyor. Film Grain'i kapatmak için REFramework kurup REFramework'e No Film Grain modunu atmanız gerekiyor.

Mod linki:

REFramework (modun çalışması için gerekli):

REFramework'ü kurmak için attığım linke girip en son sürümün dosyalarından RE9.zip dosyasını indirin. Sonra ZIP'in içerisindeki dinput8.dll dosyasını Resident Evil Requiem'in kurulu olduğu dizine kopyalayın.

Daha sonra No Film Grain modunu da doğrudan modun ZIP dosyasının içindeki reframework klasörünü oyunun klasörüne kopyalayarak kurabilirsiniz.

Capcom harika bir firma oldugu icin oyun icinde film grain kapatmak icin ayar bulunmuyor. Configden kapattiginizda da gordugum kadariyla oyun override ediyor. Kendilerini tebrik ediyorum.

Oncelikle sunu indirip, cikarin ve icindeki dinput8.dll adli dosyayi oyun icine atin. Sadece bu dosyayi atin, diger seyleri atmayin.

Ardindan bir kere de olsa oyunu acin, ardindan kapayin. REFramework klasorleri olusturabilsin diye bunu yapiyoruz.

Sonrasinda bu modu indirip, direkt oyunun icine atin. Mod yapimcisinin ornegini (L:\SteamLibrary\steamapps\common\RESIDENT EVIL requiem BIOHAZARD requiem\) verdigi gibi yani...

Bu kadar. Film grain gitmis olmali. REFramework arayuzu ciktiginda, arayuzu icin bir tus atamaniz da hos olur bu arada.

Resident Evil Requiem'de film grain maalesef normal şekilde kapatılamıyor. Film Grain'i kapatmak için reframework kurup reframework'e no film grain modunu atmanız gerekiyor.

Mod linki:

Reframework (modun çalışması için gerekli):

Reframework'ü kurmak için attığım linke girip en son sürümün dosyalarından RE9.zip dosyasını indirin. Sonra ZIP'in içerisindeki dinput8.dll dosyasını Resident Evil Requiem'in kurulu olduğu dizine kopyalayın.

Daha sonra no film grain modunu da doğrudan modun ZIP dosyasının içindeki reframework klasörünü oyunun klasörüne kopyalayarak kurabilirsiniz.

Eyvallah hocam oyun çok kötü duruyordu.

Capcom harika bir firma oldugu icin oyun icinde film grain kapatmak icin ayar bulunmuyor. Config'den kapattiginizda da gordugum kadariyla oyun override ediyor. Kendilerini tebrik ediyorum.

Oncelikle sunu indirip, cikarin ve icindeki dinput8.dll adli dosyayi oyun icine atin. sadece bu dosyayi atin, diger seyleri atmayin.

Ardindan bir kere de olsa oyunu acin, ardindan kapayin. Reframework klasorleri olusturabilsin diye bunu yapiyoruz.

Sonrasinda bu modu indirip, direkt oyunun icine atin. Mod yapimcisinin ornegini (L:\SteamLibrary\steamapps\common\RESIDENT evıl requiem bıohazard requiem\) verdigi gibi yani...

Bu kadar. Film grain gitmis olmali. Reframework arayuzu ciktiginda, arayuzu icin bir tus atamaniz da hos olur bu arada.

Sağ olun hocam.