Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
SadeceMuhtemelen ben yanlış yaptım ama en son tarihli dosyayı oyunun içine attım ve hedeftekileri değiştir yaptım ama hala çökmekte.
dinput8.dll dosyasını atacaksınız, diğerlerini atmayacaksınız. Diğerleri VR için kullanılıyor, çökmenin sebebi bu olabilir.Josuke Higashikata
Çalışkan
Çözdüm hocam çok teşekkürler Re9 dosyasını ilk bakışta görmemiştim.Sadecedinput8.dlldosyasını atacaksınız, diğerlerini atmayacaksınız. Diğerleri VR için kullanılıyor, çökmenin sebebi bu olabilir.
Max Caulfield
Üstün
Hypervisor iyi güzel de PatchGuard'ı kapatmak zorunda olmak epey sıkıntı. PatchGuard olmayınca CS2 gibi oyunlar VAC hatası verebiliyor. Ayrıca neredeyse hiçbir Online oyuna da giremiyorsunuz.Hypervisor'lu korsan sürümü daha iyi çalışıyor. Komedi tam bu Denuvo. Bir de ilk günden kırılmış olması daha komik.
Bu arada siz REFramework'ü ne için kurdunuz? Ben No Film Grain, Save Anywhere ve Infinite HP/Ammo modları için kullanıyorum.Çözdüm hocam çok teşekkürler Re9 dosyasını ilk bakışta görmemiştim.
Josuke Higashikata
Çalışkan
Mod için kurmadım otomatik geldi ben indirdiğimde nedir onu bile doğru düzgün bildiğimi söyleyemem.Bu arada siz REFramework'ü ne için kurdunuz? Ben No Film Grain, Save Anywhere ve Infinite HP/Ammo modları için kullanıyorum.
Max Caulfield
Üstün
Oyuna Türkçe yama kurdunuz mu?Mod için kurmadım otomatik geldi ben indirdiğimde nedir onu bile doğru düzgün bildiğimi söyleyemem.
Josuke Higashikata
Çalışkan
Evet.
Max Caulfield
Üstün
Türkçe yama kurduysanız REFramework de kurulu demektir. RE Requiem'in karmaşık DRM korumasından dolayı en ufak bir asset değişikliği için bile REFramework şart.
RE Requiem için çıkan tüm Türkçe yamalar (EXE ile kolayca kurulanlar dahil) oyuna REFramework'ü de kurmakta ve Loose File Loader'ı aktif etmektedir. Bu sayede Türkçe yama devreye girebiliyor.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Kırıldıktan sonra bile Denuvo tutulmasının sebebi herhalde zamanla oyuna güncelleme, içerik vs. getiririz diye galiba, işin sonunda artık kırılamıyor olsun hadi, ama kısa süre sonra senin milyonlar harcadığın oyunu anlık sadece 10-15 kişi oynaması ayda 20-25 bin dolar Denuvo'ya vermek amorti etmeyince bu sefer sen kendin kaldırıyorsun Denuvo'yu.Hypervisor'lu korsan sürümü daha iyi çalışıyor. Komedi tam bu Denuvo. Bir de ilk günden kırılmış olması daha komik.
Darth AMD
Başarılı
Hocam "dinput8.dll" oyun klasörüne attım sorun çözüldü, teşekkür ederim.Oyununuzda REFramework modu yüklü mü? Yeni güncelleme ile oyun EXE'sindeki bazı Anti-Tamper adresleri değiştiği için REFramework'in eski sürümünü kullanınca Integrity Check Bypass işlemi sırasında hataya düşüp oyun çöküyor. Bu sabah REFramework Nightly sürümüne güncelleme geldi, en son sürüme güncelleyin:
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Dünyanın en gereksiz korsan koruma sistemi. Sisteme gereksiz yük bindirir, oyunu çöktürür, hatalara sebep olur.Hocam Denuvo nedir?
Hocam "dinput8.dll" oyun klasörüne attım sorun çözüldü, teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet