Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hypervisor'lu korsan sürümü daha iyi çalışıyor. Komedi tam bu Denuvo. Bir de ilk günden kırılmış olması daha komik.
Hypervisor iyi güzel de PatchGuard'ı kapatmak zorunda olmak epey sıkıntı. PatchGuard olmayınca CS2 gibi oyunlar VAC hatası verebiliyor. Ayrıca neredeyse hiçbir Online oyuna da giremiyorsunuz.
Çözdüm hocam çok teşekkürler Re9 dosyasını ilk bakışta görmemiştim.
Bu arada siz REFramework'ü ne için kurdunuz? Ben No Film Grain, Save Anywhere ve Infinite HP/Ammo modları için kullanıyorum.

Türkçe yama kurduysanız REFramework de kurulu demektir. RE Requiem'in karmaşık DRM korumasından dolayı en ufak bir asset değişikliği için bile REFramework şart.

RE Requiem için çıkan tüm Türkçe yamalar (EXE ile kolayca kurulanlar dahil) oyuna REFramework'ü de kurmakta ve Loose File Loader'ı aktif etmektedir. Bu sayede Türkçe yama devreye girebiliyor.

Hypervisor'lu korsan sürümü daha iyi çalışıyor. Komedi tam bu Denuvo. Bir de ilk günden kırılmış olması daha komik.
Kırıldıktan sonra bile Denuvo tutulmasının sebebi herhalde zamanla oyuna güncelleme, içerik vs. getiririz diye galiba, işin sonunda artık kırılamıyor olsun hadi, ama kısa süre sonra senin milyonlar harcadığın oyunu anlık sadece 10-15 kişi oynaması ayda 20-25 bin dolar Denuvo'ya vermek amorti etmeyince bu sefer sen kendin kaldırıyorsun Denuvo'yu.

Oyununuzda REFramework modu yüklü mü? Yeni güncelleme ile oyun EXE'sindeki bazı Anti-Tamper adresleri değiştiği için REFramework'in eski sürümünü kullanınca Integrity Check Bypass işlemi sırasında hataya düşüp oyun çöküyor. Bu sabah REFramework Nightly sürümüne güncelleme geldi, en son sürüme güncelleyin:
Hocam "dinput8.dll" oyun klasörüne attım sorun çözüldü, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: