Darkwood ve Resident Evil: Revelations 2'de klavye geç algılanıyor

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Şu ana kadar iki oyunda test ettim ve her ikisinde de aynı sorun ortaya çıkıyor. Örneğin W tuşuna basıyorum, karakter ilerliyor, tuşu bırakıyorum ama karakter hemen durmuyor; birkaç saniye sonra duruyor. Bu durum oldukça sinir bozucu. Sorunun kaynağını bir türlü bulamadım.

Sorun yaşadığım oyunlar:
  • Darkwood
  • Resident Evil: Revelations 2
Sistem:
  • Ekran kartı: ASUS Noctua 3070
  • Anakart: ASUS ROG STRIX B760G Snowflake
  • İşlemci: Intel i5-13600KF
  • RAM: XPG Lancer CL30 6000MHz
Not: Klavye USB'li yani arada yavaşlık yapabilecek bir şey yok.

Hocam, input lag sorunu yaşıyorsunuz. Klavyenin USB girişini başka portlardan test ettiniz mi? Klavyenin yazılımı yüklü mü? G-Sync açıksa kapatıp tekrardan test edin, V-Sync de kapatın.
Oyunlar eski olduğu için bu tür sorunları yaşayabilirsiniz.

Klavyenin yazılımı yok. Zaten kalitelide değil. Modeli Everest KB-961. Evet, öbür portları denedim yine aynı sorun var. G-Synic açıkmış kapattım şimdi. Buraya yazarım düzelirse.

@Xbox 360E, İşe yaramadı hocam. Hala aynı şeyi yapıyor.

Son düzenleme:
Oyun eski hocam, özellikle darkwood oyunu. İnput lag bilinen bir şey bu oyun için. Bazıları gamepadı sökünce veya driveri kaldırınca çözmüşler. Olmadı bazı tavsiyeler vereyim; oyunları Windows 7 uyumluluk modu ile çalıştırmayı deneyin. Ya da Full ekran değil de kenarsız ekran da açmayı çalışın.(borderless window)
Gene mi olmadı? O zaman Aygıt Yöneticisi'nden klavyeleri kaldırın ve yeniden başlatın.(hıd keyboard device)

Olmasa başka klavye deneyin, gene olmasa oyuna sövün. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…