kompetankedi 104

Bilgin
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorum. Daha önce (2025 Ekim ayında) 1K Dongle'ım bozulmuştu ve değişimi yapılmıştı. Dün tekrar bozuldu. Bu dongle kronik mi?

Bu sefer ürünü göndermeden yeni dongle gönderimi talep ettim. Sorun üçüncü kez yaşanırsa sanırım 4/8K dongle alacağım.

Merhaba, Darmoshark M3 Pro Max kullanıyorum. Daha önce (2025 Ekim ayında) 1K Dongle'ım bozulmuştu ve değişimi yapılmıştı. Dün tekrar bozuldu. Bu dongle kronik mi?

Bu sefer ürünü göndermeden yeni dongle gönderimi talep ettim. Sorun üçüncü kez yaşanırsa sanırım 4/8K dongle alacağım.
Hocam ürünü Wraith'ten mi satın aldınız? Bende de M3S Max modeli var. Ürünü 2025 Nisan ayında almıştım. Dongle'ın pinleri temassızlık yapıyor. Nasıl talep ettiniz ya da garanti kapsamında mı değerlendirildi?

Hocam ürünü Wraith'ten mi satın aldınız? Bende de m3s Max modeli var. Ürünü 2025 Nisan ayında almıştım. Dongle'ın pinleri temassızlık yapıyor. Nasıl talep ettiniz ya da garanti kapsamında mı değerlendirildi?

Hocam Wraith'den almıştım 3 kere tekrarlanınca kusurlu sayıldi iade edil rawm ER21 Pro aldım.