Dostlar basliktaki klavye alınır mı? Yoksa bu butcede daha iyisi var mi? Ayrica W75 var ama o kablolu. Bu kablosuz ve ayni ozellikler var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4300
Top75 HE alacagina git W75 al. Darmoshark markasini hiç sevmiyorum, ürünlerini de mümkün mertebede önermemeye çalışıyorum.
Hocam kablolu olmasi cok kafa karistiriyor. Neden ayrica?Top75 HE alacagina git W75 al. Darmoshark markasini hiç sevmiyorum, ürünlerini de mümkün mertebede önermemeye çalışıyorum.
W75, gasket olduğu için yazimi da daha keyifli olacaktir.
Hocam bu tür manyetik klavyeler genelde kablolu olur, azicik inceleyin fark edersiniz. Wooting bile kablolu. Manyetigin o 0.2ms sunduğu gecikmeyi siz sadece kablolu modda alirsiniz, manyetik klavyede kablosuz kullanmak mantıksız yani.Hocam kablolu olmasi cok kafa karistiriyor. Neden ayrica?
AK820 Max'ten geciyorum. Fark olur mu cok ?W75, gasket olduğu için yazimi da daha keyifli olacaktir.
AK820 Max de gasket. Top75 HE geçerseniz afallarsiniz.
Valla Coiled kablo ile W75 diyorum... Ne dersiniz? monitor standi da var iyi durur gibiAK820 Max de gasket. Top75 HE geçerseniz afallarsiniz.
hocam.
Evet, iyi duracaktir.Valla Coiled kablo ile W75 diyorum... Ne dersiniz? monitor standi da var iyi durur gibi
hocam.
Kulakligim siyah mouse'um beyaz. beyaz pudding tuslarim var. ne renk kablo alayim hocam beyaz mi siyah mi?
Klavyeyi ne renk alacaksınız?Kulakligim siyah mouse'um beyaz. beyaz pudding tuslarim var. ne renk kablo alayim hocam beyaz mi siyah mi?