Makaleler
23
Sizce hangisi daha mantıklı? Switch OLED'i satıp üstüne ekleyip birine geçeceğim.

• Anbernic RG 477V - 17.480 TL.
  • Retroid Pocket Flip 2 - 19.100 TL.
  • AYN Thor Base - 31.210 TL.
  • AYN Odin 3 - 30.350 TL.

Yurt dışı fiyatları:
  • RG 477V - 237 dolar.
  • Retroid Pocket Flip 2 - 209 dolar.
  • AYN Thor Base - 249 dolar.
  • AYN Odin 3 - 339 dolar.

Sizce hangisi daha mantıklı? Switch OLED'i satıp üstüne ekleyip birine geçeceğim.

• Anbernic rg 477v - 17.480 TL.
  • Retroid pocket flip 2 - 19.100 TL.
  • Ayn Thor base - 31.210 TL.
  • Ayn Odin 3 - 30.350 TL.

Yurt dışı fiyatları:
  • Rg 477v - 237 dolar.
  • Retroid pocket flip 2 - 209 dolar.
  • Ayn Thor base - 249 dolar.
  • Ayn Odin 3 - 339 dolar.

Odin 3 açık ara en güçlüsü lakin benim aralarında en güzel bulduğum cihaz da Thor fakat o da o paraya değmez. Rg 477v en alınabiliri duruyor. Ama bence 2. elden alacaksan 13.5'a falan Retroid pocket 5 varken rg 477v alınmaz. Kağıt üstünde daha güçlü lakin turnip desteği aradaki farkı epey bir kapatıyor. Mesela ben rg 557'yi 13 bin TL'ye getirttim arkadaşa ve gayet güzel lakin o paraya RG477v çok mantıklı gelmedi.

Odin 3 açık ara en güçlüsü lakin benim aralarında en güzel bulduğum cihaz da Thor fakat o da o paraya değmez. Rg 477v en alınabiliri duruyor. Ama bence 2. elden alacaksan 13.5'a falan Retroid pocket 5 varken rg 477v alınmaz. Kağıt üstünde daha güçlü lakin turnip desteği aradaki farkı epey bir kapatıyor. Mesela ben rg 557'yi 13 bin TL'ye getirttim arkadaşa ve gayet güzel lakin o paraya RG477v çok mantıklı gelmedi.
İkinci el almayacağım bu sefer. İlk sahibi olmak istiyorum alacağım konsolun.

İkinci el almayacağım bu sefer. İlk sahibi olmak istiyorum alacağım konsolun.

O zaman mecbur 477v, 477v sanırım 557 ile aynı işlemciye sahipti. Ben telefonumda halihazırda 8200 ile bir sürü cihaz emüle edebildiğimden 8300'ünde aktif soğutmayla gayet emüle edebileceğini düşünüp almıştım gayet de memnunum. Tek derdim Cihaz'ın şarjı bahsedildiği gibi aşırı uzun gitmiyor sitesinde yazan o 8 saat olayı falan tamamen kolpa. Yani kısmen doğru mesela gba nds gibi retro oyunlarda gerçekten 8 saat gidiyor da onları oynamak istesem gider R36s alırdım. Zelda, Mario Kart gibi Switch oyunları hatta çoğu Wii, PS2 emülasyonu falan genelde zorlasan 3-3.5 saat götürüyor ondan cihaz değiştireceğim gibi duruyor.

O zaman mecbur 477v, 477v sanırım 557 ile aynı işlemciye sahipti. Ben telefonumda halihazırda 8200 ile bir sürü cihaz emüle edebildiğimden 8300'ünde aktif soğutmayla gayet emüle edebileceğini düşünüp almıştım gayet de memnunum. Tek derdim Cihaz'ın şarjı bahsedildiği gibi aşırı uzun gitmiyor sitesinde yazan o 8 saat olayı falan tamamen kolpa. Yani kısmen doğru mesela gba nds gibi retro oyunlarda gerçekten 8 saat gidiyor da onları oynamak istesem gider R36s alırdım. Zelda, Mario Kart gibi Switch oyunları hatta çoğu Wii, PS2 emülasyonu falan genelde zorlasan 3-3.5 saat götürüyor ondan cihaz değiştireceğim gibi duruyor.
Flip 2'ye ne dersin?

Pocket 4 Pro'nun katlanabilen ve daha iyi ekranlı bir versiyonu bence o kadar para verilmez. Zaten 477v batarya olarak daha uzun ömürlü bir konsol çünkü işlemci üretim süreci çok daha iyi bir cihaz. Bu arada dediğim 3 saat ağır sistemler için PSP N64 gibi şeylerde 6-7 saat görüyorum. Ayrıca dimensity zaten sürücü konusunda sorunlu, bu konsol güç ile de aradaki sürücü farkını kapatamıyor.

not: sd 865 versiyonu da varmış pocket 5 gibi lakin yine pahalı. alıcaksan 865 versiyonunu almaya çalış

Son düzenleme:
@erdym, ben vazgectim. Piyasa cok overpriced. El bilgisayarlarindan pil omru Steam Deck LCD'den daha iyi olan bir onerin var mi? Benim aklima ROG Ally X geliyor. Z1 Extreme olan.

X serisi dışında olacağını sanmıyorum. Zaten Ayaneo gibi firmalar ASUS gibi büyük yatırım devleriyle yarışmak için fiyatları aşırı pahalı yapıyorlar.

Ayrıca bu gibi cihazları alacaksan zaten TR'den almak sorun. 557 bence yd'den alırsan overprice değil zaten 12'lik versiyonu 13'e bayağı iyi bir fiyattı.

X serisi dışında olacağını sanmıyorum. Zaten Ayaneo gibi firmalar ASUS gibi büyük yatırım devleriyle yarışmak için fiyatları aşırı pahalı yapıyorlar.

Ayrıca bu gibi cihazları alacaksan zaten TR'den almak sorun. 557 bence overprice değil zaten 12'lik versiyonu 13'e bayağı iyi bir fiyattı.
Senin aldigin fiyat super zaten. Onda sorun yok. 13.000'e deger. Ben bulsam hatta almayi dusunurdum.