GhostOps

Becerikli
Başlıkta yazdığım gibi uygulamayı A'dan Z'ye kadar öğrenmek istiyorum. İçerik üretiyorum, artık daha kaliteli içerikler için bu uygulamayı kullanmaya karar verdim ama öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onur Naci Öztürkler diye bir arkadaş var, anlatıyor o ne fazla ne eksik; kısa ve öz.
Bu arkadaş dışındaki eğitim videoları kafa ütülüyor.

Arkadaşın reklamını yapmıyorum yanlış anlamayın ama gerçekten daha iyi anlatan yok.

Bir programı öğrenmek için eğitim videoları izlemenin yanında en önemli detay merak etmek. Programa oturduğunda ihtiyacın ne ise onu sor ve araştır. Da Vinci Resolve green screen nasıl kaldırılır? Efekt nasıl eklenir? Motion track nasıl yapılır? Editlerin senin öğrenmene yol açacak. Yoksa izlediğin videoyu unutmak kadar kolay bir şey yok.

Onur Naci Öztürkler diye bir arkadaş var, anlatıyor o ne fazla ne eksik; kısa ve öz.
Bu arkadaş dışındaki eğitim videoları kafa ütülüyor.

Arkadaşın reklamını yapmıyorum yanlış anlamayın ama gerçekten daha iyi anlatan yok.

Başlıkta yazdığım gibi uygulamayı A'dan Z'ye kadar öğrenmek istiyorum. İçerik üretiyorum, artık daha kaliteli içerikler için bu uygulamayı kullanmaya karar verdim ama öğrenmem gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?

Mertoglan daha iyi onur naciden, onur naci DaVinci'yi üstün körü anlatıyor çünkü adam Premiere Pro daha çok kullanıyor. Kanala göz at kurs videolarını izle.