Davinci Resolve 20'de videoya nasıl blur eklenir?

016

Becerikli
Videomda kucuk bi yaziya blur eklemek istiyorum, nasil yapabilirim? Ve renderlarken en kaliteli sekilde nasil renderlayabilirim?

YouTube'a "DaVinci Resolve Blur Object" yazarsan rehberleri çıkacaktır. Kalite için de platforma göre tercih değişebilir. O konuda bilgim yok maalesef.

YouTube'a "DaVinci Resolve Blur Object" yazarsan rehberleri çıkacaktır. Kalite için de platforma göre tercih değişebilir. O konuda bilgim yok maalesef.
Hocam baktim tum videolara da yaptiklarini yapinca olmuyor. Eksik anlatiyorlar.

Burdan kare seklinde blur eklicem ama ekleyemiyorum sanirim boyle yapiliyor.

Hayir, sansurlemek istiyorum bir tane yaziyi. Motion blue eklemek icin ne yapmam lazim peki?

Sansür için color sayfasında maske çizip blur Radius'u yükseltmen yeterli hareket bulanıklığı Çin ise Fusion sayfasındaki ınspector panelinden Motion blur kutusunu işaretleyip shutter angle değerini 180 yapman yeterli.

Hocam baktim tum videolara da yaptiklarini yapinca olmuyor. Eksik anlatiyorlar.

Eki Görüntüle 222831
Buradan kare seklinde blur ekleyeceğim ama ekleyemiyorum sanirim boyle yapiliyor.

DaVinci Resolve pek kullanmadığım için pek bilmiyorum. Şu an mobildeyim maalesef pek bakamıyorum. Göz ucu ile bir videoya baktığımda katmanı kopyalıyor o dikdörtgen aracı ile seçim yapıyor ve efectlerden blur atıyor. Bu şekilde zaten olması lazım.

Yaptim hocam simdi Motion Blur'i deneyeceğim.

Videoyu renderladim ses var ama goruntu yok, sanirim hiç blur vs eklemeden YouTube'a atsam daha iyi olacak.

Microsoft 2.75TL istiyor videoyu izleyebilmem icin. Oldu mu olmadi mi anlayamadim zaten.

Dosya Ekleri

• 1769786392173.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…