Detaylar
Kim cevapladı?Guilty Conscience
Üstün
Motion blur mu eklemek istiyorsunuz?
016
Becerikli
Hayir, sansurlemek istiyorum bi tane yaziyi. Motion blue eklemek icin ne yapmam lazim peki?
016
Becerikli
Hocam baktim tum videolara da yaptiklarini yapinca olmuyor. Eksik anlatiyorlar.YouTube'a "DaVinci Resolve Blur Object" yazarsan rehberleri çıkacaktır. Kalite için de platforma göre tercih değişebilir. O konuda bilgim yok maalesef.
Burdan kare seklinde blur eklicem ama ekleyemiyorum sanirim boyle yapiliyor.
Guilty Conscience
Üstün
Hayir, sansurlemek istiyorum bir tane yaziyi. Motion blue eklemek icin ne yapmam lazim peki?
Sansür için color sayfasında maske çizip blur Radius'u yükseltmen yeterli hareket bulanıklığı Çin ise Fusion sayfasındaki ınspector panelinden Motion blur kutusunu işaretleyip shutter angle değerini 180 yapman yeterli.
Blackjaz
Becerikli
Hocam baktim tum videolara da yaptiklarini yapinca olmuyor. Eksik anlatiyorlar.
Eki Görüntüle 222831
Buradan kare seklinde blur ekleyeceğim ama ekleyemiyorum sanirim boyle yapiliyor.
DaVinci Resolve pek kullanmadığım için pek bilmiyorum. Şu an mobildeyim maalesef pek bakamıyorum. Göz ucu ile bir videoya baktığımda katmanı kopyalıyor o dikdörtgen aracı ile seçim yapıyor ve efectlerden blur atıyor. Bu şekilde zaten olması lazım.
016
Becerikli
DaVinci Resolve pek kullanmadığım için pek bilmiyorum. Şu an mobildeyim maalesef pek bakamıyorum. Göz ucu ile bir videoya baktığımda katmanı kopyalıyor o dikdörtgen aracı ile seçim yapıyor ve efectlerden blur atıyor. Bu şekilde zaten olması lazım.
Sansür için color sayfasında maske çizip blur Radius'u yükseltmen yeterli hareket bulanıklığı Çin ise Fusion sayfasındaki ınspector panelinden Motion blur kutusunu işaretleyip shutter angle değerini 180 yapman yeterli.
Yaptim hocam simdi Motion Blur'i deneyeceğim.
Videoyu renderladim ses var ama goruntu yok, sanirim hiç blur vs eklemeden YouTube'a atsam daha iyi olacak.
Microsoft 2.75TL istiyor videoyu izleyebilmem icin. Oldu mu olmadi mi anlayamadim zaten.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Guilty Conscience
Üstün
Eki Görüntüle 222832
Yaptim hocam simdi Motion Blur'i deneyeceğim.
Eki Görüntüle 222837videoyu renderladim ses var ama goruntu yok, sanirim hiç blur vs eklemeden YouTube'a atsam daha iyi olacak.
Microsoft 2.75TL istiyor videoyu izleyebilmem icin. Oldu mu olmadi mi anlayamadim zaten.
VLC kullan.
016
Becerikli
Hocam videoyu youtube'a attim, olmus ama goruntu kalitesi cok kotu ve 20-30fps ve videonun ilk 3-4 saniyesi siyah. Nasil duzeltebilirim? 2k 60 FPS renderlamam gerekiyor.