İnceleme Daylio: Günlük Tutmanın Eğlenceli Bir Yolu

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81

Daylio, ruh halinizi, faaliyetlerinizi ve hedeflerinizi takip etmenize yardımcı olan bir günlük uygulamasıdır. Günlük tutmak, stresi azaltmak, sağlığı iyileştirmek, olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak, ruh halinizi geliştirmek gibi pek çok fayda sağlar. Daylio uygulaması, size bu faydaları sunmak için birçok özellik içerir. İşte bazıları:

- Her gün sadece iki dokunuşla günlük girişi oluşturabilirsiniz. Ruh halinizi seçebilir, yaptığınız aktiviteleri ekleyebilir, notlar alabilir, fotoğraf veya ses kaydı ekleyebilirsiniz.

- Günlük girişlerinizi istatistikler, grafikler ve korelasyonlar şeklinde görebilir, hayatınızdaki alışkanlıkları ve eğilimleri anlayabilirsiniz.

- Yılın Pikselleri adlı bir grafikte tüm yılınızı görebilir, bunu resim olarak dışa aktarabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

- Günlük, haftalık veya aylık hedefler belirleyebilir, kendinizi motive edebilir, alışkanlıklar oluşturabilir ve başarılar kazanabilirsiniz.

-Günlüğünüzü PIN kodu, parmak izi veya Yüz Tanıma ile koruyabilir, verilerinizi bulut depolamaya yedekleyebilir veya geri yükleyebilir, PDF veya CSV olarak dışa aktarabilirsiniz.

-Ruh hallerinizi, aktivitelerinizi, renk temalarınızı, emojilerinizi ve simgelerinizi tamamen özelleştirebilir, karanlık modu kullanabilirsiniz.

Daylio uygulaması, günlük tutmanın kolay, eğlenceli ve faydalı bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulamayı denemek isterseniz, Google Play veya App Store üzerinden indirebilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz bir sürümü var, ancak premium sürümü daha fazla özellik sunuyor. Premium sürümü 7 günlük ücretsiz deneme ile deneyebilir, sonrasında 83.88 TL'lik yıllık üyeliği alabilirsiniz.

Umarım bu yazı sizin için faydalı olmuştur. Günlük tutmanın size de iyi geleceğini düşünüyorum. Ben 28 gündür kullanıyorum ve aşırı faydasını gördüm. Eğer Daylio uygulamasını denerseniz, yorumlarınızı benimle paylaşmaktan çekinmeyin. Sağlıcakla kalın.

Bence gerçekten bir günlük tutmanın yerine geçemez. İlk aşamada belki ama bütün arkadaşlara direkt olarak defter-ajandaya günlük tutmasını öneririm, gerçekten uzun vadede size amaç dolu bir hayat sunuyor.

Etrafımda çok fazla kişiden günlük tutmanı faydalı ve zevkli olduğunu duydum ancak bugüne kadar günlük yazmak bana hiç çekici gelmedi.

@Tasarımcılık yolunda günlük tutmak kişisel bir şeydir. Bu yüzden kimisi fiziksel deftere yazar kimisi bu tarz uygulamalara. Bu uygulama bana daha pratik geliyor ve kendi duygularımı grafikten izlemeyi seviyorum.

@Alperen Arslan kesinlikle faydalı bir aktivite. Ben yazmaya başladığımdan beri duygularımı daha iyi kontrol ediyorum. Örneğin bir olay yaşadım, misal sevgili ile tartışmak. O anki durumu günlük olarak yazmak sana o olayı daha bilinçli bir şekilde değerlendirmeni sağlıyor.

@Tasarımcılık yolunda bu arada beğeni attınız diye aklıma geldi tekrar. Daylio benim için günlük. Ama böyle sırdaş, dost gibi davrandığım özel bir defterim var. Oraya daha özel şeyler yazıyorum. Ve cidden iyi geliyor.

Dosya Ekleri

• 20240124_061318.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Benimki de yanımda şu an

Günlük tutma olayı kaldı mı? ama dijital ortamda tutulması saçma geldi.

İfadeler: 143

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…