Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhaba sevgili forum üyeleri,

Bugün sizlere çok güzel bir etkinlikten bahsetmek istiyorum. Bu etkinlik, Daylio adlı bir uygulama ile ilgili. Daylio, kullanıcıların duygularını ve faaliyetlerini takip etmelerine yardımcı olan bir ruh hali günlüğü uygulamasıdır. Bu uygulama, kullanıcıların kendilerini daha iyi tanımalarına ve hayatlarını iyileştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Etkinliğimiz, forum üyelerinin aylık olarak duygu ve faaliyetlerini paylaştıkları bir mood raporu etkinliğidir. Bu etkinlik, kişilerin kendilerini ifade etmelerine, duygusal farkındalıklarını arttırmalarına, hayatlarında nelerin iyi ve nelerin kötü gittiğini görmelerine ve diğer kullanıcılarla destek ve tavsiye alışverişinde bulunmalarına olanak sağlar. Bu etkinlik ayrıca haftalık olarak da yapılacaktır.

Etkinliğe katılmak isteyen kullanıcılar, aşağıdaki soruları cevaplayarak mood raporlarını hazırlayabilir ve forumda paylaşabilirler:

• Ayın genel olarak nasıl geçti? Hangi duyguları en çok yaşadın?
  • Ay içinde en çok keyif aldığın veya en çok zorlandığın gün hangisiydi? Neden?
  • Ay içinde yaptığın faaliyetler nelerdi? Bu faaliyetler duygunu nasıl etkiledi?
  • Ay içinde kendine veya başkalarına karşı nasıl davrandın? Bu davranışlar duygunu nasıl etkiledi?
  • Ay içinde kendin için veya başkaları için neler başardın? Bu başarılar duygunu nasıl etkiledi?
  • Ay içinde kendini veya başkalarını nasıl destekledin? Bu destekler duygunu nasıl etkiledi?
  • Ay içinde kendini veya başkalarını nasıl geliştirdin? Bu gelişimler duygunu nasıl etkiledi?

Bu sorular, aylık mood raporunu hazırlamak için yeterli olabilir. Etkinliğe katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. Mood raporlarınızı paylaşırken, lütfen diğer kullanıcıların duygu ve faaliyetlerine saygılı olun ve olumlu geri bildirimlerde bulunun. Etkinliğimiz, Daylio uygulamasının resmi bir etkinliği değildir, sadece forum üyeleri arasında bir paylaşım etkinliğidir. Umarım etkinliğimiz sizlere faydalı olur. 😊

Ben başlıyorum:

Screenshot_20240131_184948_Daylio.webp

Notes_240131_182859_018.webp

Bu benim Daylio mood grafiğim. Normalde bana sorsan eh işte bir ay derdim ama bu grafiğe bakınca gayet iyi bir ay geçirmişim.

Bu ay benim için biraz zorlu biraz güzel geçti. Psikoterapi görüyorum ve birtakım zorluklar var hayatımda. Ay içinde üzüntü ve mutluluğu daha çok yaşadım. Sosyal ilişkiler konusunda biraz sorun yaşadım.
Sevgilimi destekledim ve ona iyi gelmeye çalıştım. Kendimi psikolojik yönden geliştiriyorum. Psikolojiye de ayrıca merakım var ve bu alanda okumalar yapıyorum.
Bugünden bahsetmek istiyorum. Bugün sevgilimle ilk defa sinemaya gittik ardından yemek yedik. Bugün çok mutluyum. Aşırı şekilde mutluyum. Zaten grafikteki son gündeki yükselmeyi görmüşsünüzdür. :D
Benim ayım böyle geçti.

Son düzenleyen: Moderatör: