Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Arkadaşımı DBD'ye başlattım, yeni bir hesap açtı. Kendisi paylaşımlı Gamepass hesabı kullanıyor, DBD'yi de bu şekilde oynuyor.

Bilmiyorsanız kısaca bir anlatıp konuya geçeyim konu bütünlüğü açısından. Paylaşımlı hesaplarda Microsoft Store hesabına aldığımız gamepass hesabını giriyoruz. Xbox PC hesabına ise kendi şahsi günlük hesabımızı giriyoruz. Daha sonra XBOX üzerinden DBD'yi indirip oynuyoruz.

Sıkıntımız şu. Bu şekilde olduğunda (Store ve Xbox farklı olduğunda) oyun içi satın alımlarda şu şekilde bir uyarı alıyoruz:

1760096168846.webp

Ayriyetten farklı bir sıkıntı var. Arkadaşımın hesabına direkt olarak Ghostface ve Stranger Things DLC'si gelmiş. Bunlar ayrı olarak satın alınması gerekiyor. Büyük ihtimalle Microsot Store'de gamepass kullanan başka birisi Store hesabına DLC satın almış, arkadaşımın hesabında da gözüküyor.

Asıl sorumuz şu: Biz store yerine XBOX hesabına DLC paketi alsak hesaba gelir mi?

Çözüm
Dediğiniz şekilde Auric Cell paketi alıyordum, bir sıkıntı olmuyordu. Muhtemelen DLC paketi de sorunsuz şekilde gelir oyun içi envanterinize.
Dediğiniz şekilde Auric Cell paketi alıyordum, bir sıkıntı olmuyordu. Muhtemelen DLC paketi de sorunsuz şekilde gelir oyun içi envanterinize.

Çözüm