DDR4 RAM ayarları nasıl olmalı?

Ayhan hocam muhtemelen gelince isteyecek. Bir Thaiphoon Burner raporu paylaşırsan konunun ilerlemesi hızlanır.

Hocam Tools kısmında öyle bir şey bulamadım. Sonrasında dediğiniz şeyler de bana Ugandaca gibi geldi. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatabilirseniz iyi olur.

Hocam Tools kısmında öyle bir şey bulamadım. Sonrasında dediğiniz şeyler de bana Ugandaca gibi geldi. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatabilirseniz iyi olur.
Eki Görüntüle 243792

Buradan iletin A1-B1:

Tools kısmında DIMM Telemetry mevcut, SPD Info iletirsiniz. 3600 MT/s, 1:1:1 deneyebilirsin görseldekini.

Çift RAM var mış. Diğerini de paylaşman gerekli. EEPROM-->smbus XXX olanlardan birisine bastın muhtemelen. İki RAM olduğu için bir tane daha olacak. Diğerine basıp paylaşırsan olacak sanıyorum. AMD için ZenTimings vs kullanıldığını biliyordum ama ayhan hocamın dediği bu DIMM telemetry zımbırtısından haberim yoktu. Teknoloji gelişiyor gerçekten. Neyse, ileride thaphon burner yerine direkt ZenTimings'e ilintili DIMM telemetry öneririm AMD için. Bugünde bir şey öğrendik. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 243792

VDIMM 1.4/1.45 bakarsın.

Telemetri kısmı direkt olarak 2 modülü de gösteriyor, şu anda aktif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…