MasterKing25 17
Yetkin
Teşekkürler yanıtınız için o zaman bugün onuda yaparım bilseydim daha önceden döngülerin aşağı-yukarı 2 saati bulduğunu 30 dakika beklemişken bugün onunda bitmesini beklerdim neyse sağlık olsun kendi düşen ağlamaz derler.
Teşekkürler yanıtınız için o zaman bugün onuda yaparım bilseydim daha önceden döngülerin aşağı-yukarı 2 saati bulduğunu 30 dakika beklemişken bugün onunda bitmesini beklerdim neyse sağlık olsun kendi düşen ağlamaz derler.
64 falan olsa naneyi yediydin, 5 6 saati bulabiliyor.Teşekkürler yanıtınız için o zaman bugün onuda yaparım bilseydim daha önceden döngülerin aşağı-yukarı 2 saati bulduğunu 30 dakika beklemişken bugün onunda bitmesini beklerdim neyse sağlık olsun kendi düşen ağlamaz derler.![]()
Hayır. DDR overclock yaptığınız anda (ki XMP de buna dahildir) MemTest86 yetersiz kalır. Örneğin nadiren WHEA error oluşturan bir overclock yüksek ihtimalle Memtest86 testini geçer, siz de sistem niye kapanıyor diye düşünüp durursunuz. MemTest86'ın geliştiricilerinin belirttiği gibi MemTest86 her hatayı tespit etmek için yeterli değil ve kısıtlı bir metodolojisi var.Bu konudaki en iyi en iyi yazılım MemTest86 yazılımıdır. İndirip USB belleğe yazıp bilgisayarı USB bellekten açıp test edebilirsiniz.