Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ü
Sira sira gidelim:
1. RAM'lerin tekini cikar, tekiyle calistirmayi dene. Acilirsa sorun RAM modulunde olabilir. Acilmazsa takili olan RAM'i cikartip, daha onceden cikarttigin RAM'i tak. Eger acilirsa az once cikardigin RAM arizali olabilir.
2. Anakarta takili olan diskleri (M.2, SATA SSD veya HDD) cikarip sistemi acmayi dene. Acilirsa sorun disklerin birindedir. Tek tek deneyin.
3. BIOS pilini cikarin, 3-5 dakika kadar bekleyin ve geri takin. Sonra sistemi acmayi deneyin.
4. Islemciyi sokun ve anakartta pinleri yamultmus musunuz diye kontrol edin.
1. RAM'lerin tekini cikar, tekiyle calistirmayi dene. Acilirsa sorun RAM modulunde olabilir. Acilmazsa takili olan RAM'i cikartip, daha onceden cikarttigin RAM'i tak. Eger acilirsa az once cikardigin RAM arizali olabilir.
2. Anakarta takili olan diskleri (M.2, SATA SSD veya HDD) cikarip sistemi acmayi dene. Acilirsa sorun disklerin birindedir. Tek tek deneyin.
3. BIOS pilini cikarin, 3-5 dakika kadar bekleyin ve geri takin. Sonra sistemi acmayi deneyin.
4. Islemciyi sokun ve anakartta pinleri yamultmus musunuz diye kontrol edin.
Ekran kartı kablosu takılı mı? PSU'dan belki çıkmış olabilir. Onu kontrol ettiniz mi? Ekran kartı yerine tam oturuyor mu? Bi çıkartıp yeniden taktınız mı?
pecer şatlab
Yetkin
Hepsini tekrar olarak kontrol ettim kabloyu da değiştirdim ama ekran kartının ısıkları yanmıyor ama eski sistemde çalışıyor.
Yeni anakartta fotoğraf alabilir miyiz?
Güç beslemesi de yeterlidir tahminen. Eski sisteme takıp, ekran kartı sürücüsünü DDU ile silmeyi dener misiniz? Belki GPU frekansından kaynaklıdır. Ya da işlemci girişine bağlayıp sistemi açarak GPU-Z ile görüp görmediğine de bakabilirsiniz.Hepsini tekrar olarak kontrol ettim kabloyu da değiştirdim ama ekran kartının ısıkları yanmıyor ama eski sistemde çalışıyor
Not: Sadece sesli düşünmeye çalışıyorum.
PCI express slotundakini mi diyorsunuz? Fotoğraflarda görünmüyor.
Yeni konular
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi
-