Bunu alırsam kayda değer Update etmiş olacak mıyım hocam, bilmediğim için soruyorum? Kaliteli mi? Hynix vs demiştiniz bir ara? Ayrıca 13 14 binlik var mı hocam ikisi 28 edecek şekilde?
X3D işlemcilerde RAM hızı ve timing'leri normalden daha az fark ediyor. Mevcut RAM'leriniz 2500 MT/s CL50 değilse gereksiz masraf etmeyin. Yine de alacaksanız 6000 MT/s CL30-32 değerlerdeki tüm RAM'lerde aynı kitler kullanılıyor. Ucuz bulduğunuzu alabilirsiniz.
X3D işlemcilerde RAM hızı ve timingleri normalden daha az fark ediyor. Mevcut RAM'leriniz 2500 MT/s CL50 değilse gereksiz masraf etmeyin. Yine de alacaksanız 6000 MT/s CL30-32 değerlerdeki tüm RAM'lerde aynı kitler kullanılıyor. Ucuz bulduğunuzu alabilirsiniz.
Bu değeri nasıl anlarım hocam? Kayda değer fark yoksa kardeşime alıp geçerim. RGB var, benim RAM'de bu modelde yok mesela. @Ayhan Dönmez@Grey ne dersiniz üstadım?
Bu değeri nasıl anlarım hocam? Kayda değer fark yoksa kardeşime alıp geçerim. RGB var, benim RAM'de bu modelde yok mesela. @Ayhan Dönmez@Grey ne dersiniz üstadım?
Bu modüller A-Die ise değişmemeni söylemiştim zaten geçen sefer de, öyle hatırlıyorum, konuda bakmıştık. MSI anakartı elden çıkartıp ASUS B850M-K alman gerekiyor senin sadece.