DDR5 6000 MHz CL30 RAM önerisi

Shog 5

Becerikli
R7 9800X3D işlemcim var.
Bu RAM'leri kardeşime verip kendime yeni RAM almak istiyorum. Bütçe ne kadar ayırsam kaliteli ürün alırım?

CL28-30 6000 MHz RAM önerir misiniz? FPS oyunları %1 FPS fark ediyor. @Ayhan Dönmez hocam demişti.

X3D işlemcilerde RAM hızı ve timing'leri normalden daha az fark ediyor. Mevcut RAM'leriniz 2500 MT/s CL50 değilse gereksiz masraf etmeyin. Yine de alacaksanız 6000 MT/s CL30-32 değerlerdeki tüm RAM'lerde aynı kitler kullanılıyor. Ucuz bulduğunuzu alabilirsiniz.

Bu değeri nasıl anlarım hocam? Kayda değer fark yoksa kardeşime alıp geçerim. RGB var, benim RAM'de bu modelde yok mesela. @Ayhan Dönmez @Grey ne dersiniz üstadım?

Hocam RAM buymuş benim: Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 16 GB 6000 MT/s DDR5 CL32 DIMM KF560C32RSA-16

Son düzenleme:

Bu modüller A-Die ise değişmemeni söylemiştim zaten geçen sefer de, öyle hatırlıyorum, konuda bakmıştık. MSI anakartı elden çıkartıp ASUS B850M-K alman gerekiyor senin sadece.

Patriot Viper Hynix M die vardı ama ben geçen sene almıştım, yeni seride A die olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…