Detaylar
Kim cevapladı?Uğur Altun
Uzman
En son sürümde şu anda, güncelleme yaptım.
Uğur Altun
Uzman
Sistemi güç düğmesinden başlattığımda siyah ekranda 10 saniye kadar kalıyor sonrasında ortalama 15-20 saniye masaüstüne geliyor. Benim anlam veremediğim ilk başta neden siyah ekranda bekliyor normalde windows loading ekranı gelmesi gerekmiyor mu?
Toplamda 20-25 saniye boot süresi normal, ilk açılışta ışık hızıyla Windows logosu gelmez sistem donanımları kontrol eder orada bir bekleme normal, daha hızlansın derseniz CSM'yi kapatıp Fastboot'u açabilirsiniz bir de BIOS'tan Memory context restore ayarını açabilirsiniz. (Bu ayarın fayda sağlama garantisi yok tam tersi problem de çıkabilir, denemeniz lazım.)
Uğur Altun
Uzman
Desteğiniz için teşekkür ederim. Benim için normal bir süre fakat siyah ekranda kalması acaba donanımlarda bir problem mi var dedirtti. Ondan dolayı da bu konuyu açma gereksinimi duydum.Toplamda 20-25 saniye boot süresi normal, ilk açılışta ışık hızıyla Windows logosu gelmez sistem donanımları kontrol eder orada bir bekleme normal, daha hızlansın derseniz CSM'yi kapatıp Fastboot'u açabilirsiniz bir de BIOS'tan Memory context restore ayarını açabilirsiniz. (Bu ayarın fayda sağlama garantisi yok tam tersi problem de çıkabilir, denemeniz lazım.)
Yeni konular
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-