xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 9 Beğeniler 1.994 Yer İstanbul 12 Ekim 2025 #1 Merhabalar, NVIDIA sürücüsünü bugün güncellemek istediğimde başarısız hatası aldım. Daha sonra DDU ile kaldırdım fakat geri yükleyemiyorum.
Merhabalar, NVIDIA sürücüsünü bugün güncellemek istediğimde başarısız hatası aldım. Daha sonra DDU ile kaldırdım fakat geri yükleyemiyorum.
Çözüm Utku92 12 Ekim 2025 xsharke dedi: DDU kullanmadan önce güncellemeye çalıştım NVIDIA App üzerinden güncellenmeyince, DDU ile sildim şimdi geri yükleyemiyorum. Evet aygıt yöneticinde gözüküyor. Fakat NVIDIA App ve denetim masasını indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden silip de deneyin ek olarak. Sonra NVIDIA App kurup oradan yükleyin sürücüyü.
xsharke dedi: DDU kullanmadan önce güncellemeye çalıştım NVIDIA App üzerinden güncellenmeyince, DDU ile sildim şimdi geri yükleyemiyorum. Evet aygıt yöneticinde gözüküyor. Fakat NVIDIA App ve denetim masasını indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nden silip de deneyin ek olarak. Sonra NVIDIA App kurup oradan yükleyin sürücüyü.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 12 Ekim 2025 #11 Sürücüyü yüklerken ethernet kablosu söküp deneyin, Windows Update ile aynı anda kurmayı çalışınca çakışıyordur. Sürücüyü büyük ihtimalle Windows kurmuştur, DDU ile tekrardan kaldırıp, ethernet kablosu sökülmüş şekilde tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
Sürücüyü yüklerken ethernet kablosu söküp deneyin, Windows Update ile aynı anda kurmayı çalışınca çakışıyordur. Sürücüyü büyük ihtimalle Windows kurmuştur, DDU ile tekrardan kaldırıp, ethernet kablosu sökülmüş şekilde tekrardan kurun.
KS KS xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.069 Çözümler 9 Beğeniler 1.994 Yer İstanbul 12 Ekim 2025 #12 Utku92 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden silip de deneyin ek olarak. Sonra NVIDIA App kurup oradan yükleyin sürücüyü. Genişletmek için tıkla... An itibariyle yüklendi herkese teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden silip de deneyin ek olarak. Sonra NVIDIA App kurup oradan yükleyin sürücüyü. Genişletmek için tıkla... An itibariyle yüklendi herkese teşekkür ederim.