Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İfakat

Başarılı
DDU ile ekran kartı sürücümü kaldırdım ve sonra tekrar kurdum ve Apex Legends'ta drop olmaya başladı. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. GeForce Experience ile yeniden kur dedim sürücüyü yine işe yaramadı. DDU ile sürücüyü kadırdım diye nasıl böyle bir sorun oluşuyor anlamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Aksi takdirde bilgisayara format atmak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Format attım ilk açılışta bir sorun yok ama birkaç gün sonra yine açtığımda yine aynı sorun oluştu.

Sorunu çözdüm. Söyleyince ne alakası var diyebilirsiniz ama sorun bundan kaynaklıymış. Ben çeviri uygulaması olarak DeepL'ı kullanıyordum ve bilgisayarımda da uygulaması var, DeepL'ı tamamen kapattım arka planda çalışmayacak şekilde ve sorun çözüldü. Oyun açıkken tekrar DeepL'ı açtım ve yine aynı sorun oluştu kapattım düzeldi.
Söyler misiniz Bay Anderson, herhangi bir sorun yoktuysa neden DDU ise sürücüyü tamamen kaldırdınız?

Bir önceki sürümle deneyin.
Ben temiz kurulumlar yapmayı seviyorum sürücü de zaten günceldi aynı sürücüyü kurdum yine. Fakat bu sondu bir daha asla DDU ile bir işlem yapmayacağım.

Recep Bey'in sorusuna ek olarak, sisteminiz nedir ve bütün ayarları doğru yaptığınıza emin misiniz?
Ayarları NVIDIA'nın varsayılan ayarları. 4060 kullanıyorum.

Ben her zaman Güç yönetim modunu Maksimum performans'a ayarlarım.

Windows'un ayarlarını demiyorum. Şunu diyorum:

1723140717812.webp

O zaman nasıl "NVIDIA'nın varsayılan ayarları" oluyor onu anlamadım. Normalde "Optimum Güç" seçeneği ile geliyor bütün kartlarda. Diğer şu ayarları falan da yaptınız mı?

Eki Görüntüle 72748
Sürücüyü kurduktan sonra ben kendim ayarlarımı yapıyorum hocam. Sürücüyü sıfırdan kurduğum için NVIDIA ayarlarıda sıfırladığı için varsayılan ayarlar ile geliyor dedim.