Michael MYERS 108 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.490 Çözümler 99 Beğeniler 6.954 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 14:00 #1 Ana menüde 1 saat bekledim bir çökme olmuyor. Ama ilk maçımda rastgele bir zamanda çöküyor. Oyunu silip tekrar indirdim ama çözüm olmadı. Oyun Xbox PC sürümü.
Ana menüde 1 saat bekledim bir çökme olmuyor. Ama ilk maçımda rastgele bir zamanda çöküyor. Oyunu silip tekrar indirdim ama çözüm olmadı. Oyun Xbox PC sürümü.
Ömer_Yeter 3 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.756 Çözümler 8 Beğeniler 2.845 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 14:15 #2 Şu an oyunda genel çaplı birçok sorun bulunuyor hocam. Maçtayken bir anda crash verip kapanmalar, bağlantı sorunları vs. Artı 1 Eksi
Şu an oyunda genel çaplı birçok sorun bulunuyor hocam. Maçtayken bir anda crash verip kapanmalar, bağlantı sorunları vs.
KS KS Michael MYERS 108 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.490 Çözümler 99 Beğeniler 6.954 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 14:16 #3 Ömer_Yeter dedi: Şu an oyunda genel çaplı birçok sorun bulunuyor hocam. Maçtayken bir anda crash verip kapanmalar, bağlantı sorunları vs. Genişletmek için tıkla... E nasıl oynayacağız ya bunu? Sürekli olarak oluyor çünkü. 2 gündür bir maç bile bitiremedim. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: Şu an oyunda genel çaplı birçok sorun bulunuyor hocam. Maçtayken bir anda crash verip kapanmalar, bağlantı sorunları vs. Genişletmek için tıkla... E nasıl oynayacağız ya bunu? Sürekli olarak oluyor çünkü. 2 gündür bir maç bile bitiremedim.
JOKER97 27 Becerikli Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 163 Beğeniler 76 Bugün 14:30 #4 Bende de sony oyunlarında oluyordu yeniden girince düzeliyordu. Artı 0 Eksi