Ozi2658

Becerikli
2 gün önce aldığım sistem elime ulaştı, kullanıyorum. FurMark ve Core Temp testlerini az da olsa yaptım ve sorun yok gibi ama daha demin oyunu oynarken DBD crashed dedi ve ardından AMD'nin de crashed sayfası açıldı. Toplam 2 tane crash sayfası açıldı yani. Ben de tedirgin oldum toplam dün 1 tane oldu bugün 1 tane. Korkulucak bir şey var mıdır? Oyun bir anda donup birkaç saniye bekleyip crash veriyor. Ne yapabilirim?

Ekran kartı: 9070 XT.
İşlemci: 7800X3D.
Anakart: B650M-R
32 GB RAM.
1TB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim gerçekten içimdeki karamsarlığa çözüm oldunuz. Tüm arkadaşlara ve Recep abiye tekrar içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Oyun dosyalarını doğrularsam sanırım çözülür.

Teşekkür ederim gerçekten içimdeki karamsarlığa çözüm oldunuz. Tüm arkadaşlara ve Recep abiye tekrar içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Oyun dosyalarını doğrularsam sanırım çözülür.

Tekrar indirilecek gibi bir şey göremezsen sorun o RAM profilindendir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorun EXPO çıkarsa, Memtest86 yap. Error verirse BIOS güncellemeyi dene. O şekilde çözülebilir.

Tekrar indirilecek gibi bir şey göremezsen sorun o RAM profilindendir.

Nasıl yani hocam indirilecek şey derken? Tam anlayamadım da.

Sorun EXPO çıkarsa, Memtest86 yap. Error verirse BIOS güncellemeyi dene. O şekilde çözülebilir.

Hocam RAM'leri 6000'den düşükde kullanmak nasıl bir zarar verir bana? BIOS tarihi bu ayın 9'unda güncellenmiş. Baktığımda öyle yazıyordu.

Dosya doğrulama sekmesinde %100e geldigi zaman işte 5999 dosya dogrulandı olur ya da 5998 dosya dogrulandı 1 dosya dogrulanamadı ve tekrar indirilecek yazar.
Yok hocam 5000 küsür dosya sanırım hepsi doğrulandı.

Çok da zarar vermez. BIOS sürümü belki sıkıntı çıkartıyordur. Olmadı değiştirmeyi denersin.
Olabilir hocam olduğunca az biosla ilgilenmeye çalışıyorum. Pek bilgim olmadığından sıkıntı çıkartmak istemem.

Yok hocam 5000 küsur dosya sanırım hepsi doğrulandı.

Olabilir hocam olduğunca az BIOS'la ilgilenmeye çalışıyorum. Pek bilgim olmadığından sıkıntı çıkartmak istemem.

YouTube'da rehberler var BIOS güncellemesi ile alakalı. Sorunu bulamazsan son seçenek olarak değerlendirebilirsin.

YouTube'da rehberler var BIOS güncellemesi ile alakalı. Sorunu bulamazsan son seçenek olarak değerlendirebilirsin.

Hocam bir de şeyi sormak istiyorum da şu an mesela oyunu açarken PC'den vıııığ diye bir ses geliyor sanki pervaneye bir şey takılmışta zorluyor gibi. Normal midir? Birkaç saniye sonra normale dönüyor.