Michael MYERS 111 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.502 Çözümler 99 Beğeniler 6.966 Yer Haddonfield, Illinois Cumartesi 14:00 #1 Ana menüde 1 saat bekledim bir çökme olmuyor. Ama ilk maçımda rastgele bir zamanda çöküyor. Oyunu silip tekrar indirdim ama çözüm olmadı. Oyun Xbox PC sürümü.
Ana menüde 1 saat bekledim bir çökme olmuyor. Ama ilk maçımda rastgele bir zamanda çöküyor. Oyunu silip tekrar indirdim ama çözüm olmadı. Oyun Xbox PC sürümü.
KS KS Michael MYERS 111 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.502 Çözümler 99 Beğeniler 6.966 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 18:26 #11 JOKER97 dedi: Level kaç hocam? Genişletmek için tıkla... Bağlılık 5. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter 6 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.850 Yer Trabzon/Şalpazarı Bugün 18:28 #12 Michael MYERS dedi: Bağlılık 5. Genişletmek için tıkla... O sırada daha 2'ye yeni çıkmış ben Artı 0 Eksi
JOKER97 30 Uzman Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 178 Beğeniler 78 Bugün 18:45 #13 @Ömer_Yeter @Michael MYERS İsterseniz oynalım mı? Sizin için sorun yoksa. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS 111 Seçkin Hata Avcısı Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.502 Çözümler 99 Beğeniler 6.966 Yer Haddonfield, Illinois 48 dakika önce #14 JOKER97 dedi: @Ömer_Yeter @Michael MYERS İsterseniz oynalım mı? Sizin için sorun yoksa. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çöz oynayalım. Artı 0 Eksi
JOKER97 dedi: @Ömer_Yeter @Michael MYERS İsterseniz oynalım mı? Sizin için sorun yoksa. Genişletmek için tıkla... Sorunumu çöz oynayalım.
JOKER97 30 Uzman Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 178 Beğeniler 78 47 dakika önce #15 Michael MYERS dedi: Sorunumu çöz oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sony oyunlarında oluyordu yeniden girince düzeliyordu. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Sorunumu çöz oynayalım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sony oyunlarında oluyordu yeniden girince düzeliyordu.
Ömer_Yeter 6 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.850 Yer Trabzon/Şalpazarı 28 dakika önce #16 Michael MYERS dedi: Sorunumu çöz oynayalım. Genişletmek için tıkla... Kral senin bence Steam'de oynaman daha iyi olurdu. Steam'de daha az sorun yaşıyorsun çünkü. Xbox'ın öyle iyi denilebilecek bir sistemi yok maalesef. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Sorunumu çöz oynayalım. Genişletmek için tıkla... Kral senin bence Steam'de oynaman daha iyi olurdu. Steam'de daha az sorun yaşıyorsun çünkü. Xbox'ın öyle iyi denilebilecek bir sistemi yok maalesef.
JOKER97 30 Uzman Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 178 Beğeniler 78 21 dakika önce #17 Ömer_Yeter dedi: Kral senin bence Steam'de oynaman daha iyi olurdu. Steam'de daha az sorun yaşıyorsun çünkü. Xbox'ın öyle iyi denilebilecek bir sistemi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var. Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: Kral senin bence Steam'de oynaman daha iyi olurdu. Steam'de daha az sorun yaşıyorsun çünkü. Xbox'ın öyle iyi denilebilecek bir sistemi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var.
Ömer_Yeter 6 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.767 Çözümler 9 Beğeniler 2.850 Yer Trabzon/Şalpazarı 10 dakika önce #18 JOKER97 dedi: Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle değil mi hep? JOKER97 dedi: Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var. Genişletmek için tıkla... Herkes katil oynamak istediği için öyle. Artı 0 Eksi
JOKER97 dedi: Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle değil mi hep? JOKER97 dedi: Katil olduğun zaman bekliyorsun kurban olduğun zaman giriyorsun bu oyunda da böyle sorun var. Genişletmek için tıkla... Herkes katil oynamak istediği için öyle.