Ömer_Yeter
Yetkin
Beni kendisine bir süre bağımlısı yapıp daha sonra da kendisinden artık nasıl ise bir şekilde soğutmuş bir oyundu çünkü bir süre sonra sıkıcılık kendini ortaya çıkarııveriyordu. Oyunda birçok kurban ve katilin olması güzel lakin bunların hepsinin perkleridir, cartıdır curtudur falan bilmek gerek ve bu da biraz yorucu bana kalırsa...
Onun dışında sanırım türünün belki de tek temsilcisi diyebilirim. Eğer varsa da beni aydınlatırsanız sevinirim. Biraz oyunun dengesi hakkında konuşmak istiyorum. Oyunda ciddi bir dengesizlik hakim olmuş çünkü ne zaman maç atsam mesela karşıma 3000 saatli çıkıyor ya da 30 saatli bir adam çıkıyor. Bu ve bunların dışında bence gayet güzel bir oyun.
Onun dışında sanırım türünün belki de tek temsilcisi diyebilirim. Eğer varsa da beni aydınlatırsanız sevinirim. Biraz oyunun dengesi hakkında konuşmak istiyorum. Oyunda ciddi bir dengesizlik hakim olmuş çünkü ne zaman maç atsam mesela karşıma 3000 saatli çıkıyor ya da 30 saatli bir adam çıkıyor. Bu ve bunların dışında bence gayet güzel bir oyun.
Son düzenleyen: Moderatör: