Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Beni kendisine bir süre bağımlısı yapıp daha sonra da kendisinden artık nasıl ise bir şekilde soğutmuş bir oyundu çünkü bir süre sonra sıkıcılık kendini ortaya çıkarııveriyordu. Oyunda birçok kurban ve katilin olması güzel lakin bunların hepsinin perkleridir, cartıdır curtudur falan bilmek gerek ve bu da biraz yorucu bana kalırsa...

Onun dışında sanırım türünün belki de tek temsilcisi diyebilirim. Eğer varsa da beni aydınlatırsanız sevinirim. Biraz oyunun dengesi hakkında konuşmak istiyorum. Oyunda ciddi bir dengesizlik hakim olmuş çünkü ne zaman maç atsam mesela karşıma 3000 saatli çıkıyor ya da 30 saatli bir adam çıkıyor. Bu ve bunların dışında bence gayet güzel bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Texas Chainsaw Massacre oyunu vardı. O biraz benziyor genel mantık olarak. DBD hakikaten çok dengesiz bir oyun. Bir süre sonra da sıkabiliyor dediğiniz gibi. Ayrıca bana kalırsa katilin şansı da bayağı düşük. Hele ki karşıya bir takım gelirse. Bence oynamasından ziyade oyunu iyi bilen birinden izlemesi keyifli bir oyun.

Ne zaman katil oynasam karşıma SWF ya da aşırı toksik survivorlar geliyor, ne zaman da survivor oynasam oyuna daha yeni başlamış takım çalışmasından bihaber, tek amacı jeneratör yapmak olan, asıldığımız zaman kurtarmayan insanlar geliyor. Sırf bu saçma matchmaking yüzünden bıraktım. Arada bir canım çektiğinde indirip oynuyorum ama hemen sıkılıp salıyorum. Oyunu 2016'da almıştım, o zamandan bu yana sadece 509 saatim var.

Beni kendisine bir süre bağımlısı yapıp daha sonra da kendisinden artık nasıl ise bir şekilde soğutmuş bir oyundu çünkü bir süre sonra sıkıcılık kendini ortaya çıkarııveriyordu. Oyunda birçok kurban ve katilin olması güzel lakin bunların hepsinin perkleridir, cartıdır curtudur falan bilmek gerek ve bu da biraz yorucu bana kalırsa...

Onun dışında sanırım türünün belki de tek temsilcisi diyebilirim. Eğer varsa da beni aydınlatırsanız sevinirim. Biraz oyunun dengesi hakkında konuşmak istiyorum. Oyunda ciddi bir dengesizlik hakim olmuş çünkü ne zaman maç atsam mesela karşıma 3000 saatli çıkıyor ya da 30 saatli bir adam çıkıyor. Bu ve bunların dışında bence gayet güzel bir oyun.

DBD genel olarak aşırı toxic bir kitleye sahip. Survivor main'lerin birçoğu hile kullanıyor; özellikle yakalayamadığınız bir kurban varsa büyük ihtimalle speed hack açmış oluyor. Bu tarz oyuncularla çok sık karşılaşıyorum. Sadece jeneratör yapıp kaçıyorlar; daha bir kişiye bile vurmadan oyun bitmiş oluyor. Killer tarafında ise defalarca kurbanlara yardım edildiğini bile görüyorum. Ne zaman güçlü bir killer çıksa ertesi gün hemen nerf geliyor ve olay kapanıyor.

Survivor main kitlesi gerçekten çok garip ve aşırı toxic davranıyor. Bir de hem killer hem survivor oynayan orta bir kitle var; iki tarafı da bildikleri için pek şikayet etmiyorlar. Killer main'ler ise survivorların bu aşırı toxic ve hileci davranışlarından artık bıkmış durumda. Daha oyunun tadını çıkaramadan beş jeneratör yapılıp direkt kaçıyorlar. Oyun resmen bundan ibaret hale geldi.

Maç bulma süresi de 30 dakikaya kadar uzuyor. Bu durum iyice canımı sıktığı için artık eskisi gibi oynamıyorum.

Kendimden bir örnek klip paylaşacağım; amacım kesinlikle reklam değil, yanlış anlamayın. Sadece oyunun ne kadar hile dolu olduğunu göstermek için paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• 1764931274466.webp
    1764931274466.webp
    369,6 KB · Görüntüleme: 24