Ömer_Yeter
Yetkin
Bugün çok "Minecraft" ile ilgili konu açtım. Biraz da düşüncelerimden söz edeyim 
Bu oyunu ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanılmıyorsam bayağı küçüktüm. O zamanlar, hem özgürlüğü hem de kolay anlaşılabilirliğiyle beni büyülemişti. Yapılar, evler ve en önemlisi sebepsiz yere TNT patlatmalar derken bayağı eğleniyordum. Hatta ilk evimi de yanlış hatırlamıyorsam 4x4 yapmıştım. Sonralarda ise yaratıcılık modunu keşfettiğimde kendime elmastan bir ev bile yapmıştım.
Siz düşünün
Her neyse, yavaş yavaş bu oyunun bağımlısı olmaya başlamıştım. YT’den Survival videoları, PvP videoları izlerdim. Hatta Minecraft içinde çekilmiş “filmleri” de izlerdim
Sonrasında bu oyun haricinde başka oyun oynamamaya ve şahane modlarıyla adeta zaman öldürür hâle gelmiştim. Bir sürü mod paketi yapar ya da hazır olanları oynardım. Lakin o zamanlar makinem çok iyi değildi ve sadece 4 GB RAM verebiliyordum. Bundan dolayı “kendimce” hazırladığım paketleri oynamaya başladım. Bu yolda OptiFine ile yollarımız tabii ki kesişti
Her mod paketi öncesi, hatta mod paketine hiçbir mod eklenmeden önce OptiFine’ı kuruyordum.
Kısaca söylemek gerekirse, ben bu oyunla büyüdüm arkadaşlar... Sağlıcakla kalın. Kitaplara, filmlere verdiğiniz değeri oyunlara da vermeyi unutmayın. Tavsiyemdir
Bu oyunu ilk oynamaya başladığım zamanlarda yanılmıyorsam bayağı küçüktüm. O zamanlar, hem özgürlüğü hem de kolay anlaşılabilirliğiyle beni büyülemişti. Yapılar, evler ve en önemlisi sebepsiz yere TNT patlatmalar derken bayağı eğleniyordum. Hatta ilk evimi de yanlış hatırlamıyorsam 4x4 yapmıştım. Sonralarda ise yaratıcılık modunu keşfettiğimde kendime elmastan bir ev bile yapmıştım.
Siz düşünün
Kısaca söylemek gerekirse, ben bu oyunla büyüdüm arkadaşlar... Sağlıcakla kalın. Kitaplara, filmlere verdiğiniz değeri oyunlara da vermeyi unutmayın. Tavsiyemdir