Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Sonbahar indiriminde büyük bir hevesle aldığım Cars 2, doğrusunu söylemek gerekirse çok kaliteli bir oyun. Lakin kalite derken, yani oynanış olarak kaliteli bence. Günümüz yarış oyunlarının bence atası konumunda diyebilirim şahsen. Yaklaşık olarak, size 2-3 saatlik bir oynanış sunuyor. Oyun, galiba konsol oyunu olduğundan çözünürlükle ilgili birtakım problemler yaşadığım olmuştu. Fakat bunların hiçbiri bana oyunu oynamama engel olmadı. Çünkü ben, Cars serisini seven ve takip eden biriyim ve bu serinin bir oyunun olması da beni ayrıca mutlu ediyor doğrusu.

Sizler bu oyunu oynadınız mı hiç? Sizin için nasıl bir oyun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok iddialı olmamış mı dostum yoksa yarış oyunları konusunda pek tecrübe sahibi mi değilsin?

2011 yılında çıktığından böyle demek istedim.

Bu çok iddialı olmamış mı dostum yoksa yarış oyunları konusunda pek tecrübe sahibi mi değilsin?

Yoksa NFS'ler falan bu "ata" mevzusunda daha ağır basıyor.

Bir de ben bu oyunun zamanında çokça gameplaylerini izlediğimden dolayı böyle demiş olabilirim.

2011 yılında çıktığından böyle demek istedim.
Forza Motorsport 3 ve CMR Dirt 2 varken dediğin şey çok manasız dostum. Bu iki oyun özellikle yarış oyunları serisine en büyük katkısı bulunan oyunlardır. Gran Turismo, Forza Motorsport, Need for Speed, Colin McRae Rally hani bunlar varken lisanslı bir film oyununa "günümüz yarış oyunlarının atası" demek ne bileyim? :LOL:

Ama yine de Cars oyunu için güzel bir oyundu, zamanında bende oynadım.

Forza Motorsport 3 ve CMR Dirt 2 varken dediğin şey çok manasız dostum. Bu iki oyun özellikle yarış oyunları serisine en büyük katkısı bulunan oyunlardır. Gran Turismo, Forza Motorsport, Need for Speed, Colin McRae Rally hani bunlar varken lisanslı bir film oyununa "günümüz yarış oyunlarının atası" demek ne bileyim? :LOL:

Ama yine de Cars oyunu için güzel bir oyundu, zamanında bende oynadım.

Cars'ın ilk oyunu da güzel de o biraz daha hikaye temalı gibiydi.

Midnight club 2 ya da Juiced oynamadınız sanırım? Şahsen kelimesini kullanarak öznel bir şey belirttiğinizi anlıyorum fakat o kadar iyi değil.

Dediğim gibi ben zamanında bu oyunun gameplaylerini izlediğimden benim için her zaman yer ayrı olmuştur.
Neticede her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.