Requiemm

Üstün
Makaleler
2
Dead by Daylight'e yeni başladım, başlangıç için oynaması basit ve eğlenceli katil var mı?

Trapper oynanabilir. Pencelerin altına trap kurarsınız. Bir de eklentisini aldınız mı chase atmadan yaralarsınız. Çok op ve nefret ettiğim bir Killer.

Ayrıca Clown'da oynanabilir. Şişe atarak slowlarsınız yetişir hasarı verirsiniz, looplanması zor bir Killer.

Trapper oynanabilir. Pencelerin altına trap kurarsınız. Bir de eklentisini aldınız mı chase atmadan yaralarsınız. Çok op ve nefret ettiğim bir Killer.

Ayrıca Clown'da oynanabilir. Şişe atarak slowlarsınız yetişir hasarı verirsiniz, looplanması zor bir Killer.

Hocam clown bana daha mantıklı geldi oynanış olarak bir sorum daha olacaktı DLC paketi olarak lisanslı karakter ne tavsiye ederseniz peki.

Doktor ve Trapper'in yeni başlayanlar için uygun olacağını düşünmüyorum. Trapper'de tuzakları doğru ve hızlı yerleştirmek önemli. Siz tuzak yerleştirene kadar arkada jeneratörler hızlıca bitebilir. Doktorda ise özelliğini kullanmasına alışmanız lazım. Kolay bir karakter değil. Clown bu 2 katile göre oynaması daha basit. Ücretsizlerden huntress oynamayı öğrenebilirsiniz. Genel de düşük seviyede huntress baltalarından kaçamıyorlar.

Doktor ve Trapper'in yeni başlayanlar için uygun olacağını düşünmüyorum. Trapper'de tuzakları doğru ve hızlı yerleştirmek önemli. Siz tuzak yerleştirene kadar arkada jeneratörler hızlıca bitebilir. Doktorda ise özelliğini kullanmasına alışmanız lazım. Kolay bir karakter değil. Clown bu 2 katile göre oynaması daha basit. Ücretsizlerden huntress oynamayı öğrenebilirsiniz. Genel de düşük seviyede huntress baltalarından kaçamıyorlar.

Trapper bana hitap eden bir oyun tarzı değil hocam zaten, ben tuzak kurmayı sevmiyorum clown veya leatherface düşünmüştüm ben ama leatherface harita kontrolü çok zayıfmış onu öğrendim.

Dead by Daylight'e yeni başladım, başlangıç için oynaması basit ve eğlenceli katil var mı?
Doktor + Huntress. Katilden ziyade meta katil perkleri var onlara sahip katilleri aç önce. Oyunun sana default sağladığı katiller arasında güzel katiller var zaten Ummacı ve Huntress gibi. Onları oynar bir süre daha sonra farklı katil deneyimlersin.

1753870887972.webp

1753870914054.webp

1753870942135.webp

1753870954822.webp

1753870989644.webp

1753871016177.webp

1753871037758.webp

1753871071814.webp

Sana benim beğendiğim Meta perklerin listesini attım. Katiline göre build de yapılabiliyor meta perkler olmadan ve güçlü oluyor ama bunlar için katil hakkında iyi bilgi sahibi olman gerekiyor. Buradaki attıklarım arasından bazıları satın alınamayan katillerin perkler varsa onları da çıktığı zaman mağazadan alabilirsin.

Bu arada bir Katil bir Perk'e sahipse o Perk'ü diğer karakterlerde kullanabilmen için öncelikle asıl perk sahibi karakteri prestij 1 yapmalısın ki perk tüm diğer karakterlerde kullanılabilir olsun. O da karakteri 51 level yapmaktan geçiyor.

Son düzenleme:
Trapper bana hitap eden bir oyun tarzı değil hocam zaten, ben tuzak kurmayı sevmiyorum clown veya leatherface düşünmüştüm ben ama leatherface harita kontrolü çok zayıfmış onu öğrendim.
Evet harita kontrolü pek iyi değil ama bunu perkler le dengelemek mümkün. Tabii siz yeni başladığınız için pek iyi bir deneyim yaşayamayabilirsiniz. Leatherface hatırladığım kadarıyla nerf yemişti. Harita kontrolü için Springtrap, Kaneki, Sadako gibi haritanın belirli
yerlerine ışınlanabilen katillere bakabilirsiniz. Ben bir süredir oynamıyorum ama nerf yemediyse springtrap'i tavsiye ederim. Kapılardan geçtikten sonra 20-30 saniye civarında survivorlar sesinizi duyamıyordu. Bu da ciddi bir avantaj sağlıyor. Hem de kapılardan hızlıca geçilebiliyor.

Ya da bayağı alışılması gereken bir katil olan Nurse öneririm. Oyunun en dengesiz ve güçlü karakteri. Kullanmasına alıştıktan sonra takımlı survivor'lar bile aşırı zorlanıyor. Şahsen karşıma nurse geldiği zaman ve o iğrenç sesini duyar duymaz direk maçı terk ediyorum umurumda bile değil.