Evet harita kontrolü pek iyi değil ama bunu perkler le dengelemek mümkün. Tabii siz yeni başladığınız için pek iyi bir deneyim yaşayamayabilirsiniz. Leatherface hatırladığım kadarıyla nerf yemişti. Harita kontrolü için springtrap, kaneki, sadako gibi haritanın belirli.
Yerlerine ışınlanabilen katillere bakabilirsiniz. Ben bir süredir oynamıyorum ama nerf yemediyse Springtrap'i tavsiye ederim. Kapılardan geçtikten sonra 20-30 saniye civarında survivorlar sesinizi duyamıyordu. Bu da ciddi bir avantaj sağlıyor. Hem de kapılardan hızlıca geçilebiliyor.

Ya da bayağı alışılması gereken bir katil olan nurse öneririm. Oyunun en dengesiz ve güçlü karakteri. Kullanmasına alıştıktan sonra takımlı Survivor'lar bile aşırı zorlanıyor. Şahsen karşıma nurse geldiği zaman ve o iğrenç sesini duyar duymaz direk maçı terk ediyorum umurumda bile değil.

Springtrap nerf yedi galiba hocam kapıdan çıkınca 15 saniye duyulmuyoruz artık.

Arkadaşlar iyi anlatmışlar, 636 saat oyun süresi biri olarak aimin iyiyse Huntress ve Deathslinger öneririm. Nemesis'i de deneyebilirsin. Ne oynarsan oyna önemli olan şey perklerin. Bloodpoint için kod kovalayabilirsin. Sık sık kod paylaşılıyor, Google'dan kolayca ulaşabilirsin.