Dead by Daylight'ta Renato için kostüm önerisi

Kullandığın perkler gayet mantıklı. Sadece tüketen perk yerine sonsuza kadar yaşayacağız ya da boon kullanmak takım için daha iyi olabilir. Onun dışında chaseleri ben de böyle atıyorum.

Dead hard geçen güne kadar bende oynuyorum da çok kumar perk ya, pingden dolayı az kaçırmadım.

Dead hard geçen güne kadar bende oynuyorum da çok kumar perk ya, pingden dolayı az kaçırmadım.
Gerek yok eskiden çok güzeldi. Artık ara sıra keyfi deniyorum. Demir irade direnç ve fırsat penceresi olmazsa olmazlarım.

Gerek yok eskiden çok güzeldi. Artık ara sıra keyfi deniyorum. Demir irade direnç ve fırsat penceresi olmazsa olmazlarım.

Eski demir irade daha iyiydi. Bitkinlik muhabbetini getirdiklerinde bitirdiler perki.

Eski demir irade daha iyiydi. Bitkinlik muhabbetini getirdiklerinde bitirdiler perki.
Valla hocam bana göre hala OP. En üst ranklardaki katillere karşı oynuyorum. Bir şekilde ya kaybediyorlar ya da ses kasamadıkları için patlıyorlar.

Hocam şu ana kadar demir irade sayesinde beni kaybeden birkaç katil oldu ama can havli falan da alınabilir evet. Tüketeb avantaj yerine de ekstra avantaj almakda mantıklı olabilir belki.

Vallahi hocam bana göre hala OP. En üst ranklardaki katillere karşı oynuyorum. Bir şekilde ya kaybediyorlar ya da ses kasamadıkları için patlıyorlar.

Bende beğeniyorum demir iredeyi ondan dolayı kum torbası kullanıyorum çok bitkinliğe girme şansım olmadığı için ikisi güzel gidiyor.

O zaman ekstra DLC almaya gerek yok değil mi? O parayla kostüm alınabilir.

Size bağlı hocam bu, beğendiğiniz perk varsa alın DLC, yoksa kostümü alın.

Bir inceliğim hocam teşekkür ederim. Biraz ekstra karakterleri tek tek inceleyeceğim. Belki kafama yatan bir karakter bulurum.

Bir inceliğim hocam teşekkür ederim. Biraz ekstra karakterleri tek tek inceleyeceğim. Belki kafama yatan bir karakter bulurum.

Ne demek hocam. Build tavsiyesi ihtiyacınız olursa, konu açtığınızda etiketlemeyi unutmayın.

Ne demek hocam. Build tavsiyesi ihtiyacınız olursa, konu açtığınızda etiketlemeyi unutmayın.

Hocam fengmin için öneriniz var mı? 21 prestij olacak 6 seviye sonra boşa gitsin istemiyorum. 100 prestij yapmayı düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…