Kullandığın perkler gayet mantıklı. Sadece tüketen perk yerine sonsuza kadar yaşayacağız ya da boon kullanmak takım için daha iyi olabilir. Onun dışında chaseleri ben de böyle atıyorum.

Dead hard geçen güne kadar bende oynuyorum da çok kumar perk ya, pingden dolayı az kaçırmadım.

Hocam eski Build bayağı. Mesela anti tunnel perk yok. Ya kayıtlara geçmesin, ya da can havli alacaksınız. Demir Irade'de Killer sizi kovalarken bir işe yaramıyor, Dead Hard'da Killer sizi kovaladığı anda işe yarıyor. Garip bir Build.

Siz genellikle chase atıyorsunuz sanırım, ona göre bir Build çıkarabiliriz.
Kıvrak - Can Havli/Kayıtlara Geçmesin - Fırsat Penceresi + Joker(İstediğiniz bir perki alın). Bu şekilde bir Build yapabilirsiniz.

Hocam şu ana kadar demir irade sayesinde beni kaybeden birkaç katil oldu ama can havli falan da alınabilir evet. Tüketeb avantaj yerine de ekstra avantaj almakda mantıklı olabilir belki.

Vallahi hocam bana göre hala OP. En üst ranklardaki katillere karşı oynuyorum. Bir şekilde ya kaybediyorlar ya da ses kasamadıkları için patlıyorlar.

Bende beğeniyorum demir iredeyi ondan dolayı kum torbası kullanıyorum çok bitkinliğe girme şansım olmadığı için ikisi güzel gidiyor.

O zaman ekstra DLC almaya gerek yok değil mi? O parayla kostüm alınabilir.