Ozi2658
Becerikli
Yazmamışım hocam, evet kostüm size zahmet.
Çok toxic sayılır mı bilmem ama "Jill Cosplayi" kostümü bayağı güzel. Toxic bir şey arıyorsanız "Güzellik Uykusu Pijaması" kostümü toxic duruyor. Tam bir pick me suiti.
Çok toxic sayılır mı bilmem ama "Jill Cosplayi" kostümü bayağı güzel. Toxic bir şey arıyorsanız "Güzellik Uykusu Pijaması" kostümü toxic duruyor. Tam bir pick me suiti.
Feng'in çoğu kostümü güzel ya.Hocam jill cosplay hoşuma gitti gibi. Sanırım feng minden devam edeceğim o pijama skini de güzel tabii.
Eki Görüntüle 180848
Şu an bunu kullanıyorum.
Claudette ve Feng. Foto çekip atayım iki dakika.Bilmiyorum hocam sanırım bana hitap etmiyor. Sizin maininiz nedir? Bir de sizin de önerilerinizi beklerim feng için.
Bilmiyorum hocam sanırım bana hitap etmiyor. Sizin maininiz nedir? Bir de sizin de önerilerinizi beklerim feng için.
Claudette ve Feng. Fotoğraf çekip atayım iki dakika.
Çok zor olmadı ya bir maçta 200 300k kasılıyor zaten. Benim için en büyük dert harcamaktı. Sağ olsunlar toplu kan puanı harcamayi da getirdiler. Önceden üşenip max kan puanı ile yeni maça girdiğim çok oluyordu.Hocam 100 prestij çok güzelmişne kadar sürenizi aldı yapmak?
Çok zor olmadı ya bir maçta 200 300k kasılıyor zaten. Benim için en büyük dert harcamaktı. Sağ olsunlar toplu kan puanı harcamayi da getirdiler. Önceden üşenip Max kan puanı ile yeni maça girdiğim çok oluyordu.![]()
Vallahi hocam ben maçta +2 almama rağmen maksimum 100k falan kasıyorum. Eklenti falan mı atıyorsunuz?