Vallahi hocam ben maçta +2 almama rağmen maksimum 100K falan kasıyorum. Eklenti falan mı atıyorsunuz? Bir de yaptığınıza pişman mısınız yoksa iyi ki 100p yaptım diyor musunuz? Artık lobi sonunda gözüktüğü için bir eksikliğini hissettiniz mi?
Önceden prove thyself ve we're gonna live forever da %100 kan puanı verirdi. Onlar, pasta ve sağlam gameplay ile 300k bulmak zor olmuyordu. Şimdilerde de sürekli 2x,3x,4x surv bonusu ile maç aratıyor. E zaten pasta da ekliyorsa takım çok rahat kasılıyor. 100p pişman edecek bir şey değil, istemesen de 100p yapman gerekiyor. Ben baya bir dağıta dağıta kan puanlarını harcıyordum. Günün sonunda illaki 100p yapmam gerekti birini.

Toxic tarafta olmak istiyorsan karakterden ziyade oynayışın, avantajların daha önemli. Oyunu iyi oynayıp katile zindan edip üzerine bir de bazı trickleri yaparsan zaten tilt oluyorlar. :D

Kozmetik olarak lisanslı Resident Evil karakterlerinin üzerine tanımıyorum oyunda.

Toxic tarafta olmak istiyorsan karakterden ziyade oynayışın, avantajların daha önemli. Oyunu iyi oynayıp katile zindan edip üzerine bir de bazı trickleri yaparsan zaten tilt oluyorlar. :D

Kozmetik olarak lisanslı Resident Evil karakterlerinin üzerine tanımıyorum oyunda.

Hocam oynayış kısmında fena değilim oyunda 700 saatim var tabii daha yolum çok uzun ama genel olarak 5 senedir bu oyunu oynuyorsam 5 senedir de videolarını izlerim. O yüzden gene saatime göre iyi oynadığımı düşünüyorum.

Surv mainim ama ara sıra katil de oynuyorum. Katilken beni en çok ayar eden şey sıfır mindgame bilgisi ile düşünmeden palet indirip kaçan tipler oluyordu. Bu da yetmezmiş gibi t-bag atıyorlar. Hani iki dönse mindgame yapsa diyeceğim eyvallah. Bundan daha toxic bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bazen katiller neden facecamp ya da tunnel yapıyor daha iyi anlıyorum. Hak edenler var :^

Son düzenleme:

1756811345445.webp

1756811364552.webp

1756811396492.webp

Hocam sizce jill veya leonu mainlemek için hangi skin alınır? Fengden çok sıkıldım.

Bunu kimseye sormayıp kendiniz seçim yapmalısınız. Bir başkasının önerisiyle alıp sonradan pişman olmanızı istemem. Genel olarak bahsettiğiniz karakterlerin çoğu kozmetik olarak güzel. Alacaksanız görselini eklediğiniz Jill'i ve Claire'yi alabilirsiniz.

Bunu kimseye sormayıp kendiniz seçim yapmalısınız. Bir başkasının önerisiyle alıp sonradan pişman olmanızı istemem. Genel olarak bahsettiğiniz karakterlerin çoğu kozmetik olarak güzel. Alacaksanız görselini eklediğiniz Jill'i ve Claire'yi alabilirsiniz.

Haklısınız hocam. Çok kararsız kalıyorum hangi kozmetiği alsam diye. Bir kostüm olmuş 300 TL bu fiyatlar da çok saçma. Ama oyunu oynadığım içinde almayı mantıklı buluyorumda.

Haklısınız hocam. Çok kararsız kalıyorum hangi kozmetiği alsam diye. Bir kostüm olmuş 300 TL bu fiyatlar da çok saçma. Ama oyunu oynadığım içinde almayı mantıklı buluyorumda.
Kostüme para vermek mantıksız. Oyunu alınca gelen default karakterler zaten en iyileri. Oynayarak diğerlerini de zamanla açarsınız.