Oyunu ultrada oynuyorum. Reklam panoları, yollar, araba dokuları çamur gibi. Sanki Minecraft gibi oynuyorum oyunu, bu sorunu nasıl çözerim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
%LOCALAPPDATA%\DeadIsland\Saved\Config\WindowsNoEditor dizinine gidin. Burada Engine.ini dosyanizi acin. En altta, -varsa, yoksa ekleyin- [SystemSettings] altina alttaki kodlari ekleyin ve kaydedip cikin. Sonra oyunu tekrar acip deneyin.r.Streaming.PoolSize=2048r.Streaming.LimitPoolSizeToVRAM=0Sonuc ornek olarak boyle olmali.
- Makaleler
- 7
GPU'nuz nedir? Cogu UE4 ve UE5 oyunda oldugu gibi, Dead Island 2'de de ''texture quality'' ayari, oyun ici AF'yi ayarliyor. Texturelarin kalitesi, kullanilabilir VRAM boyutunuzda gore ayarlaniyor. Bu yuzden VRAM miktariniz yetersiz kaliyor ve bu yuzden de oyunun kafasi karisiyor olabilir.
Sistemi mi yazmayı unutmuşum, İ5 11400H, 3050 Tİ, 16 GB RAM.GPU'nuz nedir? Cogu UE4 ve UE5 oyunda oldugu gibi, Dead Island 2'de de ''texture quality'' ayari, oyun ici AF'yi ayarliyor. Texturelarin kalitesi, kullanilabilir VRAM boyutunuzda gore ayarlaniyor. Bu yuzden VRAM miktariniz yetersiz kaliyor ve bu yuzden de oyunun kafasi karisiyor olabilir.
- Makaleler
- 7
%LOCALAPPDATA%\DeadIsland\Saved\Config\WindowsNoEditor dizinine gidin. Burada Engine.ini dosyanizi acin. En altta, -varsa, yoksa ekleyin- [SystemSettings] altina alttaki kodlari ekleyin ve kaydedip cikin. Sonra oyunu tekrar acip deneyin.r.Streaming.PoolSize=2048r.Streaming.LimitPoolSizeToVRAM=0Sonuc ornek olarak boyle olmali.
Oldu sağ ol ama bu kezde çok drop yiyiorum bunu nasıl çözerim?
- Makaleler
- 7
2048 degerini 1024 yapinca durum nasil oluyor?Oldu sağ ol ama bu kez de çok drop yiyorum bunu nasıl çözerim?
Deneyince bilgi vereceğim.
Valla, aynı hocam droplar devam ediyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Sorunun kaynagini bulmadan rastgele oneriler sunmak istemiyorum ama oyun acilista shader compile ediyor, bunu bekleyip mi oyuna giriyorsunuz? Beklemiyorsaniz bekleyin ve tekrar deneyin.
Bunun disinda Afterburner ile VRAM kullanimini takip etmeniz iyi olabilir. Ayrilan ve kullanilan VRAM degerleriniz tavan duzeydeyse ve RAM kullaniminiz da gittikce artiyorsa, VRAM'iniz yetersiz kaliyor olabilir.
2048 degerinde bile bosta VRAM'iniz olmasi lazim normalde, garip.
Tek bu oyunda böyle bekliyorum shader packı.Sorunun kaynagini bulmadan rastgele oneriler sunmak istemiyorum ama oyun acilista shader compile ediyor, bunu bekleyip mi oyuna giriyorsunuz? Beklemiyorsaniz bekleyin ve tekrar deneyin.
Bunun disinda Afterburner ile VRAM kullanimini takip etmeniz iyi olabilir. Ayrilan ve kullanilan VRAM degerleriniz tavan duzeydeyse ve RAM kullaniminiz da gittikce artiyorsa, VRAM'iniz yetersiz kaliyor olabilir.
2048 degerinde bile bosta VRAM'iniz olmasi lazim normalde, garip.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-