Death Note nasıldır?

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Death Note izlemeyi düşünüyorum, çok anime izleyen biri değilim. Sarar mı sizce? Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda 2-3 anime izlemiş ya da izlememişimdir. Şahsen çok sardı. 32. bölümdeyim şu an (toplam 37 bölüm).

Death Note izlemeyi düşünüyorum, çok anime izleyen biri değilim. Sarar mı sizce? Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Death Note genelde anime izlemeye başlayacaklara verilen tavsiyelerdendir. Çok da sarar. Özellikle ilk yarısı (spoiler vermemek adına tam konuyu söylemiyorum sanırım 25. bölüme kadar filan) olarak tabir edilecek kısım efsanedir.

Sonlara doğru belli nedenlerden bozduğunu düşündüğüm bir yapım.

Hiçbir zaman hiçbir anime dikkatimi çekmemiş ve izlememişimdir. Death Note hariç. İyi ki de izlemişim. Tavsiye ederim.

Polisiye kategorisinde başarılıdır ancak sıkıcı bulduğum bir yapım, izlemesi zordu.

Şu konudaki yapımlarda izlediğim animeler arasında izlenebilecek olanları önerdim;

Animeye başlayanlar genelde ilk bu animeden başlıyorlar. Güzeldir, öneririm. Bitirince Attack on Titan'a da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…