Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Hala gideri olan bir anime. İzlenir.
Death Note genelde anime izlemeye başlayacaklara verilen tavsiyelerdendir. Çok da sarar. Özellikle ilk yarısı (spoiler vermemek adına tam konuyu söylemiyorum sanırım 25. bölüme kadar filan) olarak tabir edilecek kısım efsanedir.Death Note izlemeyi düşünüyorum, çok anime izleyen biri değilim. Sarar mı sizce? Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.
2. kez izliyorum ve yine mükemmel geliyor. Bazı yerler sıkıcı gelebilir sadece.
- Makaleler
- 14
Hiçbir zaman hiçbir anime dikkatimi çekmemiş ve izlememişimdir. Death Note hariç. İyi ki de izlemişim. Tavsiye ederim.
- Makaleler
- 1
Polisiye kategorisinde başarılıdır ancak sıkıcı bulduğum bir yapım, izlemesi zordu.
Şu konudaki yapımlarda izlediğim animeler arasında izlenebilecek olanları önerdim;
Şu konudaki yapımlarda izlediğim animeler arasında izlenebilecek olanları önerdim;
Bu konu içerisinde izlediğim, beğendiğim ve farklı kategorilerde öne çıkan yapımlar önereceğim, anime izlemeye başlamak isteyenler veyahut farklı yapımlar izlemek isteyenler konuya göz atabilirler, konuyu basit ve sade tutacağım.
Konuyu oluşturması hızlı sürsün diye serilere ait resim veya görsel eklemeyeceğim ve serileri eleştirmeyeceğim.
O zaman başlayalım;
Komedi;
1-) Isekai Ojisan
2-) One Punch Man
3-) Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
4-) Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
5-) Musaigen no Phantom World
Romantizm - Drama;
1-) Your Name
2-) A...
Konuyu oluşturması hızlı sürsün diye serilere ait resim veya görsel eklemeyeceğim ve serileri eleştirmeyeceğim.
O zaman başlayalım;
Komedi;
1-) Isekai Ojisan
2-) One Punch Man
3-) Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
4-) Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
5-) Musaigen no Phantom World
Romantizm - Drama;
1-) Your Name
2-) A...
- ZCPS21
- anime anime film önerileri tavsiye
- Forum: Anime / Manga
Animeye başlayanlar genelde ilk bu animeden başlıyorlar. Güzeldir, öneririm. Bitirince Attack on Titan'a da bakabilirsin.