Çok pahalı, konsolda da gereksiz pahalı, burada epey gereksiz pahalı. Oyun kırıldı zaten, denemelik bir indirilebilir. Bu oyuna bu kadar para verilmez. Özellikle ilk oyununda Türkçe dil desteği olup da bunda olmaması... Türkçe olmuş olsaydı, desteklemek için alabilirdik belki.

Getir götür yapma oyunu gibi sevemedim bir türlü bu seriyi. Film tarzında yapmaya çalışmışlar Detroit'le aksiyonun çarpışması gibi.

Getir götür yapma oyunu gibi sevemedim bir türlü bu seriyi. Film tarzında yapmaya çalışmışlar Detroit'le aksiyonun çarpışması gibi.
Getir götür olarak düşünmemek lazım. İlk oyunda hikaye ve hikayenin altyapısı cidden iyiydi. Atmosfer de çok başarılıydı. Bu oyunda henüz oynamasam da genel eleştirilere bakarak ilk oyunu sevenlerin de bu oyunu sevmediğini görebiliyorum. Nedeni de üstüne bir şey katmaması, ilk oyunun aynısı gibi olması... Yani genel eleştiriler bu yönde. Bir gün indirime girerse alırım, oynarım. Belki o zaman fikrim değişir, şimdiden bilemiyorum bunu.

Çok pahalı, konsolda da gereksiz pahalı, burada epey gereksiz pahalı. Oyun kırıldı zaten, denemelik bir indirilebilir. Bu oyuna bu kadar para verilmez. Özellikle ilk oyununda Türkçe dil desteği olup da bunda olmaması... Türkçe olmuş olsaydı, desteklemek için alabilirdik belki.
İlk oyundaki Türkçe desteği hikayeyi anlama açısından da gerçekten iyi olmuştu. Bu oyunda olmaması üzdü.

Son düzenleme:
Türkçe eklenmediyse ve özel fiyatlandırma yapılmadıysa çatır çatır korsan oynarım, bir gram utanmam ve teşvik ederim.

Makine çeviri Türkçe yama yayınlamış bile.

Ben indirmeye başladım bile. Size kolay gelsin. :D
Oynadıktan sonra kısa bir inceleme konusu açar mısın? :)