Detaylar
Kim cevapladı?Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Evet.
Crack takip ediyoruz hep, sonumuz hayırlısı bakalım. Kimse oyun satın almıyor galiba Türkiye'de
cemkaraca
Yetkin
Sırf yürüdüğün bir oyuna 70 dolar vermek istemez kimseCrack takip ediyoruz hep, sonumuz hayırlısı bakalım. Kimse oyun satın almıyor galiba Türkiye'de.
Ben verirdim kardeş ama fakirimSırf yürüdüğün bir oyuna 70 dolar vermek istemez kimseÖzellikle Türkiye'de.
Kriyus
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hem Türkçe dil desteği yok, hem de oyun gerektiğinden daha pahalı. Önceki oyunla hemen hemen aynı. Bir de özel fiyatlandırma yok. Bunlar olsa alınır. Şu an 1. oyunu oynuyorum, çok güzel gidiyor.Crack takip ediyoruz hep, sonumuz hayırlısı bakalım. Kimse oyun satın almıyor galiba Türkiye'de.
cemkaraca
Yetkin
1. oyun keyifli ama bir süre sonra sıkıyor. Bende 10-15 saat oynadıktan sonra bırakmıştım. Siz kaçıncı saattesiniz?Hem Türkçe dil desteği yok, hem de oyun gerektiğinden daha pahalı. Önceki oyunla hemen hemen aynı. Bir de özel fiyatlandırma yok. Bunlar olsa alınır. Şu an 1. oyunu oynuyorum, çok güzel gidiyor.
Ben iki kere bitirdim, güzel oyundu.1. oyun keyifli ama bir süre sonra sıkıyor. Bende 10-15 saat oynadıktan sonra bırakmıştım. Siz kaçıncı saattesiniz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet