İlk oyunu da sevmedim, bunu da seveceğimi sanmıyorum.
Ekstradan 70 dolar nedir? Gereksizliğin de ötesinde pahalı. Sonra neden millet korsana yöneliyor! Neden yönelmesin arkadaş?
Çok pahalı, konsolda da gereksiz pahalı, burada epey gereksiz pahalı. Oyun kırıldı zaten, denemelik bir indirilebilir. Bu oyuna bu kadar para verilmez. Özellikle ilk oyununda Türkçe dil desteği olup da bunda olmaması... Türkçe olmuş olsaydı, desteklemek için alabilirdik belki.
Getir götür olarak düşünmemek lazım. İlk oyunda hikaye ve hikayenin altyapısı cidden iyiydi. Atmosfer de çok başarılıydı. Bu oyunda henüz oynamasam da genel eleştirilere bakarak ilk oyunu sevenlerin de bu oyunu sevmediğini görebiliyorum. Nedeni de üstüne bir şey katmaması, ilk oyunun aynısı gibi olması... Yani genel eleştiriler bu yönde. Bir gün indirime girerse alırım, oynarım. Belki o zaman fikrim değişir, şimdiden bilemiyorum bunu.
Çok pahalı, konsolda da gereksiz pahalı, burada epey gereksiz pahalı. Oyun kırıldı zaten, denemelik bir indirilebilir. Bu oyuna bu kadar para verilmez. Özellikle ilk oyununda Türkçe dil desteği olup da bunda olmaması... Türkçe olmuş olsaydı, desteklemek için alabilirdik belki.
Death Stranding 2 Türkçe yama düzenlenmiş yapay zekâ çevirisidir, günceldir ve bütün platformlarda çalışmaktadır.
Oyun dosyalarınızı bozmaz. Mevcut oyun dosyalarınızı etkilemez, bu sebepten ötürü oyununuzu bozması mümkün değildir.
Sadece dosya şeklinde sunulmaktadır. Herhangi bir çalıştırılabilir dosya (.exe) çalıştırmanızı gerektirmez, tamamen güvenlidir. Sürükle bırak şeklinde kurulabilir.