Standartlarin epey disinda, oldukca degisik bir oyun. Bana hic hitap etmedi mesela. Ama seveni de cok seviyor. Ilk 1 saati icin internetten videolarini izle, oyle karar ver bence. Epic'te Steam gibi 2 saat oyna, iade et var mi bilmiyorum cunku.
Şahsi olarak 1 numarama yazdığım oyun. Hikayesi ve oynanışı beni epey yakaladığı için RDR2’nin bile üstüne koyarım. (Şahsi fikrim)
Ancak seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Temposu düşük, sinematografisi yüksek, hikayesi derin bir oyun. Bu tarz oyunlardan keyif alıyorsan alabilirsin.
2. oyun da kötü falan değil ayrıca. Puanları inanılmaz yüksek şekilde çıkış yaptı. Olumsuz yorumların öne çıkması oyun hakkında yanıltıcı oluyor.
Şahsi olarak 1 numarama yazdığım oyun. Hikayesi ve oynanışı beni epey yakaladığı için RDR2’nin bile üstüne koyarım. (Şahsi fikrim)
Ancak seveni kadar sevmeyeni de olan bir oyun. Temposu düşük, sinematografisi yüksek, hikayesi derin bir oyun. Bu tarz oyunlardan keyif alıyorsan alabilirsin.
2. oyun da kötü falan değil ayrıca. Puanları inanılmaz yüksek şekilde çıkış yaptı. Olumsuz yorumların öne çıkması oyun hakkında yanıltıcı oluyor.
RDR2'nin üstü olan bir oyun olabileceğini düşünmüyorum hocam. Sadece bu oyunla geçerli değil bence. Death Stranding oynamadım ama siz bu kadar kesin konuşuyorsanız deneme isteğim daha da fazla arttı.
Enis Kirazoğlu'ndan izledim hem 1. oyunu hem de 2. oyunu. 2. oyun daha PC'ye çıkmadı sanırım ama 2. oyun 1. oyunun aynısı diyordu.