Death Stranding alınır mı?

Yer
İstanbul
Sonunda oyunlar gelmeye başlamış. Mevcut listede gözüme en çok bu oyun çarptı. Üstelik mobile Türkçe dil desteği ile gelmiş. Sizce 400₺ fiyatını hak eder mi? Almalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_1822.webp
    551,1 KB · Görüntüleme: 147
Alınır sağlam hikaye ve oynanış barındıran bir kojima efsanesi. Hazır 2. oyun da yoldayken bunu oynaman güzel olur.

Çok kaliteli ve ince işlenmiş bir yapım ama öneremem. Çünkü oyun tarzı çok farklı, kendini açması epey sürüyor ve o noktaya kadar bana baygınlık geçirtmişti mesela. Bir kere açıldıktan sonra başından kalkamadan 2-3 oturuşta bitirdim. Buna rağmen önerebilmem mümkün değil.

Aslında telefona gider gibi. Chill bir oyun saatlerce yürüme var oyunda. Metroda otobüste zaman geçmesi için 2 tane kargo taşırsın.

Sonunda oyunlar gelmeye başlamış. Mevcut listede gözüme en çok bu oyun çarptı. Üstelik mobile Türkçe dil desteği ile gelmiş. Sizce 400₺ fiyatını hak eder mi? Almalı mıyım?
Mobil için saracağını düşünmüyorum. PC için ise ilk birkaç saati beni mahvetmişti F4 çekmiştim. Sonra geri dönmek pek nasip olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…