Oynanış süresi uzun. Yan görevleri çok fazla yapmadan oyunu 55 saat gibi bir sürede bitirdim.

Müthiş senaryoya sahip keyifli bir oyundur. Tadını çıkararak oynamak gerek. Müzikleri ödüllüdür ve oyundan çıktıktan sonra bile sürekli dinlemek isteyeceğiniz türdendir.

Ara sahneleri film tadındadır. Geçmeden izlemenizi öneririm ne kadar uzun da olsa keyif verecektir.

Grafikleri tatmin edici ve manzaralar göze çok hoş geliyor.

Oyunda sizden başka kimse olmasa da diğer oyuncularla bağ halinde ilerliyorsun. Yapıları ortak tamamlayıp haritayı geliştiriyorsun ve ulaşımı kolaylaştırıyorsun. Diğer oyuncuların yaptığı yapılara beğeni gönderebiliyorsun.

Hikayesiyle ve sürükleyiciliğiyle benim şahsi olarak bir numaramdaki oyundur.

Bu fiyata değer. Yakında 2.si de çıkacak zaten o çıkmadan bu oyunu hakkını vererek oynamak iyi olur.

Çok iyi bir fiyat.

Oynanış süresi uzun. Yan görevleri çok fazla yapmadan oyunu 55 saat gibi bir sürede bitirdim.

Müthiş senaryoya sahip keyifli bir oyundur. Tadını çıkararak oynamak gerek. Müzikleri ödüllüdür ve oyundan çıktıktan sonra bile sürekli dinlemek isteyeceğiniz türdendir.

Ara sahneleri film tadındadır. Geçmeden izlemenizi öneririm ne kadar uzun da olsa keyif verecektir.

Grafikleri tatmin edici ve manzaralar göze çok hoş geliyor.

Oyunda sizden başka kimse olmasa da diğer oyuncularla bağ halinde ilerliyorsun. Yapıları ortak tamamlayıp haritayı geliştiriyorsun ve ulaşımı kolaylaştırıyorsun. Diğer oyuncuların yaptığı yapılara beğeni gönderebiliyorsun.

Hikayesiyle ve sürükleyiciliğiyle benim şahsi olarak bir numaramdaki oyundur.

Bu fiyata değer. Yakında 2.si de çıkacak zaten o çıkmadan bu oyunu hakkını vererek oynamak iyi olur.
Bana göre hala en iyi hikayesi olan oyundur.

Bana göre hala en iyi hikayesi olan oyundur.
Oyunun içi gerçekten çok dolu. Geçtiğimiz sene Harvard'daki bir Türk öğrenci "kiralite" kavramının öne çıktığı bir çalışmasıyla ödül aldı. Çalışma 4 milyar yıl önce yaşamın nasıl başladığıyla ilgiliydi. Oyunun içeriğinde yer alan metinlerin hepsi bu konuyla ilgili ve dopdolu metinler. Oyunun felsefesi çok güçlü. "Kiralite" oyunun temel kavramı.