bigboss

Çalışkan
Death Stranding Directors Cut alıp oyunu tekrar oynayayım dedim. Epic'teki bütün verilerim gitmiş, başarılarım vs her şey. Death Stranding kayıt verisini bulamıyor, oyunda bayağı bir senkronizasyon seviyem vardı. Ne yapabilirim?

Death Stranding Directors Cut alıp oyunu tekrar oynayayım dedim. Epic'teki bütün verilerim gitmiş, başarılarım vs her şey. Death Stranding kayıt verisini bulamıyor, oyunda bayağı bir senkronizasyon seviyem vardı. Ne yapabilirim?
Death Stranding Directors Cut hesabınızı senkronize edebilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Epic Games Hesabınıza Giriş Yapın:
- Epic Games Launcher'ı açın ve Epic Games hesabınıza giriş yapın.

2. Verilerin Senkronizasyonunu Kontrol Edin:
- Oyunun ana menüsünde "Ayarlar" bölümüne gidin.
- "Veri Senkronizasyonu" ayarlarının düzgün bir şekilde ayarlandığından emin olun. Oyunun bulut kaydetme özelliklerini kullanmanız gerekiyor.

3. Seviye Yüklenmesi:
- Oyunda, verilerinizin yüklenip yüklenmediğini kontrol edin. Ana menüden "Yükle" seçeneğini bir kez daha deneyin.

4. Oyunu Güncelleyin:
- Oyunun güncel olup olmadığını kontrol edin. Epic Games Launcher'da "Kütüphane" sekmesine gidin ve Death Stranding'i kontrol edin. Bir güncelleme varsa yükleyin.

5. Çözümleme ve Hata Ayıklama:
- Eğer hala verilerinizi bulamıyorsanız, Epic Games destek sayfasına gidip buradan sorun bildirin. Sorunun daha derin bir teknik sorun olup olmadığını kontrol etmek için destekteki sıklıkla sorulan sorular bölümünden faydalanabilirsiniz.

6. Kayıt Dosyalarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızda oyun kayıt dosyalarınız kaydedilmişse, bu dosyaların yerini kontrol edin. Genellikle şunlar gibi bir yolda bulunabilir:
- C:\Users\<Kullanıcı Adınız>\Documents\Kojima Productions\Death Stranding\
- Eğer burada eski kayıt dosyalarınız mevcutsa, bunları yeni oyundaki kayıt dosyalarınızla değiştirin (yedeğini almayı unutmayın).

Bu adımlar sorununuzu çözmede yardımcı olabilir. Eğer daha fazla detay veya farklı bir konu hakkında yardım isterseniz, lütfen belirtin.